80 kasap ve 100 personel vatandaşlara hizmet verdi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, her yıl olduğu gibi bu yıl da bayramın ilk günü kurban kesim noktalarını ziyaret etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Yücel, vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak sohbet...

Yayınlanma:
80 kasap ve 100 personel vatandaşlara hizmet verdi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, her yıl olduğu gibi bu yıl da bayramın ilk günü kurban kesim noktalarını ziyaret etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Yücel, vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak sohbet etti.

ALANYA BELEDİYESİ 5 NOKTADA ÜCRETSİZ KESİM HİZMETİ VERİYOR

Alanya Belediyesinin kesim noktalarında ücretsiz olarak kesim hizmeti verildiğini belirten Başkan Yücel, Vatandaşların, belirlenen kurban kesim yerlerinde kurbanlarını kestirmelerinin sağlık ve çevre açısından oldukça önemli olduğunu vurguladı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Belediye olarak vatandaşlarımızın en iyi şekilde kurban ibadetini yerine getirebilmeleri için her türlü imkânı sunmak için varız. Kesim noktalarımız son derece hijyenik ve vatandaşlarımızın ihtiyacına cevap verebilecek düzeydedir.” derken Vatandaşlar ise Başkan Yücel’e; “Çok güzel bir hizmet, tüm bu hizmetler için teşekkür ediyoruz.” dediler.

KESİM NOKTALARINDA 80 KASAP VE 100 PERSONEL HİZMET VERİYOR

Alanya Belediyesi’nin 5 ayrı kesim noktasında 80 kasap ve 100 personel vatandaşlara hizmet veriyor. Alanya Belediyesi bünyesinde bulunan veteriner personellerde kesim yerlerinde hazır bulunurken vatandaşların kurbanları dini vecibeler yerine getirilerek titizlikle kesiliyor. Kesim noktaları, bayramın 2. günü de vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet