Alanya Akçatı-Uğurlu Mahallelerine Asfalt

Alanya Akçatı-Uğurlu Mahalleleri Grup Yolu Asfaltla GüzelleşiyorAntalya Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal mahallelerdeki asfalt seferberliği sürüyor. Altyapı çalışmaları biten Alanya Akçatı ve Uğurlu Mahalleleri grup yolu...

Yayınlanma:
Alanya Akçatı-Uğurlu Mahallelerine Asfalt

Alanya Akçatı-Uğurlu Mahalleleri Grup Yolu Asfaltla Güzelleşiyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal mahallelerdeki asfalt seferberliği sürüyor. Altyapı çalışmaları biten Alanya Akçatı ve Uğurlu Mahalleleri grup yolu sathi kaplama ile asfalta kavuşuyor.

Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin çağdaş ve güvenilir ulaşım ağına kavuşması için çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri Alanya ilçesi Akçatı ve Uğurlu Mahalle grup yolunu yeniliyor. Yaklaşık 8 kilometre uzunluğundaki yol modern ve konforlu hale getiriliyor.

Daha güvenli ve konforlu yol

8 kilometre uzunluğundaki Alanya Akçatı ve Uğurlu Mahalleleri grup yolunda asfalt öncesi, dar olan bölgeler ve virajlar genişletilerek, güvenli hale getirilirken, ihtiyaç duyulan yerlere doğal su akışını düzenlemek için büzler yerleştirildi. Greyder ile düzleştirilen yol dayanıklı olması için filler malzemesi dökülerek, sıkıştırılıyor. Asfalt tamamlandığında Akçatı ve Uğurlu grup yolu daha güvenli ve konforlu hale gelecek.

Vatandaş çalışmalardan memnun

Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı İsa Akdemir, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, AK Parti Alanya Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz İçmen ve Mahalle Muhtarları çalışmaları yerinde inceledi. Akdemir, çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Büyükşehir olarak çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Alt yapısı biten yolumuza hız kesmeden asfalt kaplamasına geçtik. Yolumuz şimdiden hayırlı olsun” dedi. Çalışmalardan memnun olduklarını ifade eden mahalle halkı ve muhtarlar ise Büyükşehir yasası sayesinde hizmet aldıklarını ve Menderes Türel Başkana teşekkür ettiklerini belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet