Alanya Asmek iş sahibi yapıyor

3 yıldır Alanya’da faaliyet gösteren Asmek’te bugüne kadar 3124 kişiye kurs verildi. Açılan toplam 165 kursta başarılı olan vatandaşlara Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikaları verildi.Antalya’da yaşayan vatandaşların...

Yayınlanma:
Alanya Asmek iş sahibi yapıyor

3 yıldır Alanya’da faaliyet gösteren Asmek’te bugüne kadar 3124 kişiye kurs verildi. Açılan toplam 165 kursta başarılı olan vatandaşlara Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikaları verildi.

Antalya’da yaşayan vatandaşların eğitiminde öncü rol oynayan ASMEK, bu yıl da yoğun ilgi görüyor. Antalya Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (ASMEK) 2017-2018 döneminde 21 merkezde 189 branşta on binlerce kursiyerin eğitimine katkıda bulunuyor.

Kuslar büyük ilgi görüyor

Alanya’da da 2017-2018 eğitim döneminde 21 kursta toplam 327 kişiye eğitim ve sanat kursları veriliyor. Asmek’in ücretsiz olarak verdiği kurslara sadece yerli vatandaşlar değil, Antalya genelinde yaşayan yabancı uyruklu kişiler de yoğun ilgi gösteriyor. Kursa katılmak isteyen ve küçük çocuğu olan bayanları da unutmayan Asmek, 3-6 yaş arasındaki çocuklara kreş açarak uzman eğitimciler eşliğinde bakım hizmeti veriyor. Böylece çocukları olan bayanlar rahatlıkla kurslara katılma imkanı buluyor.

Asmek sayesinde iş sahibi olduk

Asmek’te verilen kurslarda başarılı olan kişiler aldıkları belge sayesinde ya bir işe giriyor ya da kendi işini kuruyor. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika sahibi olan vatandaşlar verilen hizmetten duydukları memnuniyeti belirterek, “ Asmek sayesinde iş sahibi oluyoruz. Hem de bu belgeleri ücretsiz alıyoruz. Bu güzel hizmeti ayağımıza kadar kadar getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür ediyoruz “ dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet