Alanya belediyesi sahillere temizlik

alanya belediyesi’nden sahil temizliğiALANYA BELEDİYESİ’NDEN SAHİL TEMİZLİĞİAlanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, kış sezonunda sahil temizliklerine devam ediyor. Ekipler, kışın fırtınalı havalarda denizden...

Yayınlanma:
Alanya belediyesi sahillere temizlik

alanya belediyesi’nden sahil temizliği

ALANYA BELEDİYESİ’NDEN SAHİL TEMİZLİĞİ

Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, kış sezonunda sahil temizliklerine devam ediyor. Ekipler, kışın fırtınalı havalarda denizden sahile vuran çöp ve oluşan kirlilikleri temizliyor.

Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, son günlerde etkili olan şiddetli yağış ve derelerden gelen sel suları sonrasında sahillerde oluşan kirliliği ortadan kaldırmak için çalışma başlattı. Ekipler Okurcalar’dan Demirtaş’a kadar sahilleri temizlemeye devam ediyor. 5 ayrı ekip tarafından başlatılan temizlik çalışmalarının tüm sahil boyunca devam edeceği belirtildi.

Dere ve ırmak çıkışlarının da temizlendiğini belirten Temizlik İşleri Müdürü Adem Demir, ‘’Sahillerimizin kış aylarında da temiz olmasına önem gösteriyoruz. Oluşturduğumuz 5 ekip, iş makinalarının da yardımı ile sahil temizliğini sürdürüyor.’’ dedi.

Temizlik çalışmaları kapsamında, temizlik işlerine bağlı ekipler, alt geçit piknik ve mesire alanlarının da temizliğini yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet