Alanya İsveç’te tanıtıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı İsveç’te düzenlenen turizm fuarına katılmayınca alternatif geliştiren Alanya Turizm Tanıtma Vakfı Yönetimi soluğu Stockholm’de düzenlenen “Yurt Dışında Satılık Evler Fuarı’nda aldı.İSVEÇ'İN...

Yayınlanma:
Alanya İsveç’te tanıtıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı İsveç’te düzenlenen turizm fuarına katılmayınca alternatif geliştiren Alanya Turizm Tanıtma Vakfı Yönetimi soluğu Stockholm’de düzenlenen “Yurt Dışında Satılık Evler Fuarı’nda aldı.

İSVEÇ'İN başkenti Stockholm'de açılan ‘Yurt Dışında Satılık Evler Fuarı’nda İsveçli yatırımcıların gözdesi Alanya oldu. Fuara Alanya’dan dört firma katıldı. Trust United Emlak’dan Durmuş Özgen, TSİ İnşaat’dan Samet Uğurlu, Elit İnşaat’dan Mevlüt Görücü ve aynı zamanda IDEAL Real Estate'in sahibi ve Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Yönetim Kurulu Üyesi olan Yakup Uslu, Alanya’yı temsil etti. ALTAV’ın şehir tanıtımıyla ilgili önemli katkılar sağladığını söyleyen Uslu, “Bir konutu değerli kılan içinde bulunduğu şehirdir. O şehrin marka değeri yoksa emlak pazarı o şehirde güçlenemez. Bu anlamda dünyanın 4 bir yanında şehir tanıtımı yapan ve bu fuarda da şehir tanıtımı anlamında katkılar sağlayan ALTAV’ın varlığı Alanya için oldukça önemli” dedi.

“ALANYASPOR FORMASI HEDİYE ETTİK”

İsveçlilerin yılda sadece 30 gün güneş görebildiğini söyleyen Uslu, “Şehrimizi ve emlak değerlerimizi fuarda İsveçlilere tanıtma fırsatı buluyoruz. ALTAV olarak daha önce Kültür ve Turizm Bakanlığı çatısı altında katıldığımız turizm fuarından Bakanlığımızın çekilmesiyle soluğu Alanya firmalarının da ilgi gösterdiği emlak fuarında aldık. Burada ilk defa ALTAV'ın da katkılarıyla Alanya standı açtık. Başka ülkeden 2’nci konutlarını almak isteyenler yüksek gelirli kişilerdir. Dolayısıyla bizler gelir düzeyi yüksek yabancıları bol güneşli ülkemize getirmeye çalışıyoruz. Yıllardır ‘Yurt Dışında Satılık Evler Fuarı’na katılıyoruz. Ortağımız İsveç'in büyük emlak firması Maklarringen. Alanya'da gayrimenkul sattığımız yüzlerce İsveçli müşterimiz var. Dün Türkiye'nin Stockholm Büyükelçisi Emre Yunt ve 1. Müsteşar Türker Oba'ya nezaket ziyareti yaptık. Kendilerine Alanyaspor formasını hediye ettik. Ayrıca ipek kozasından hediyelerimizi takdim ettik. Pazar günü de fuara gelerek bizleri ayrı ayrı ziyaret ettiler. Alanya için her türlü desteğe hazır olduklarını söylediler” dedi. Stockholm'deki fuara Türkiye'nin yanı sıra İspanya, KKTC, Portekiz, Tayland, Malta, ABD, Slovenya, Yunanistan ve Kıbrıs Rum Kesimi katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet