Alanya Kırsalı sıcak asfaltla tanıştı

Alanya Kırsalı, Büyükşehirle sıcak asfaltla tanıştı.Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri Alanya’da 2018 yılı yatırım programında yer alan grup yollarında asfalt çalışmalarına başlandı....

Yayınlanma:
Alanya Kırsalı sıcak asfaltla tanıştı

Alanya Kırsalı, Büyükşehirle sıcak asfaltla tanıştı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri Alanya’da 2018 yılı yatırım programında yer alan grup yollarında asfalt çalışmalarına başlandı. Alanya’nın Toslak Mahallesi’nde yol çalışmaları için şantiye kuran kırsal alan ekipleri, Alanya’daki bu yılın ilk sıcak asfalt çalışmasına Toslak, Kayabaşı, Hacıkerimler, Türktaş ve Süleymanlar mahallelerinin kullandığı grup yolundan başladı. 6 kilometrelik grup yolundaki çalışmaları Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Alan Sorumlusu İsa Akdemir, Alanya Kırsal Alan Sorumlusu Arif Yeni ve yoldan faydalanan mahallelerin muhtarlarıyla birlikte yerinde inceledi. Oldukça hızlı devam eden sıcak asfalt çalışmalarından bölge sakinleri oldukça memnun..

Mahalle Muhtarları, Antalya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte mahallelerimizin yolu sıcak asfaltla tanıştı. Bugüne kadar yöremizde böyle bir hizmet görmedik. Bizlere bu hizmetleri ulaştıran Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e çok teşekkür ediyoruz “ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet