Alanya’da kayak heyecanı

Uzun yıllardır Alanya’nın hayali olan Akdağ Kayak Merkezi Projesi’nin hayata geçebilmesi için Alanya Akdağ Kayak İhtisas Spor Kulübü kuruldu. Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Burhan Sili, “Bu bölgenin kayak...

Yayınlanma:
Alanya’da kayak heyecanı

Uzun yıllardır Alanya’nın hayali olan Akdağ Kayak Merkezi Projesi’nin hayata geçebilmesi için Alanya Akdağ Kayak İhtisas Spor Kulübü kuruldu. Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Burhan Sili, “Bu bölgenin kayak ve rekreasyon merkezine dönüşmesi Alanya turizmine önemli katkı sağlar” dedi.

ALANYA Akdağ Kayak İhtisas Spor Kulübü Başkanı Handan Aydemir ile yönetim kurulu üyeleri Salih Toktaş, Fatih Kaygısız ve Serkan Salvur, Alanya’nın uzun yıllardır hayali olan Akdağ Kayak Merkezi Projesi’nin hayata geçirilebilmesi için çalışmalarına başladı. Başkan Aydemir öncülüğündeki heyet, gelişmeler hakkında bilgi vermek ve projeye destek almak amacıyla Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Sili’yi ziyaret etti. Ziyaret ve yapılan çalışmalarla ilgili memnuniyetini dile getiren Sili, “Kulüp tarafından Alanya Akdağ Kayak Merkezi Tanıtım Etkinliği yapılacak. Çalışmaların öncelikle kamuoyunda karşılık bulması çok önemli. Bizler de dernek olarak bu oluşumu destekliyoruz. Akdağ bölgesinin kayak ve rekreasyon merkezine dönüşmesi Alanya turizmine önemli katkı sağlar” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet