Alanya'da Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti

Suç Örgütü Kapsamında Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti kapsamında Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti suçunun önlenmesine yönelik Alanya ilçesi ve mahallelerinde vatandaşlara ve gençlere torbacı olarak uyuşturucu satışını...

Yayınlanma:
Alanya'da Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti

Suç Örgütü Kapsamında Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti kapsamında Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti suçunun önlenmesine yönelik Alanya ilçesi ve mahallelerinde vatandaşlara ve gençlere torbacı olarak uyuşturucu satışını yapan şüphelilere yönelik olarak Alanya C. Başsavcılığı ile planlı faaliyet başlatılmıştır.

İşlemlerinin tamamlanmasını müteakip soruşturma savcısından alınan talimat ile 03.04.2018 tarihinden itibaren Antalya İli Alanya İlçesinde (12), Siirt ili Kurtalan ilçesinde (1) olmak üzere toplam (13) şüphelinin adresine eş zamanlı operasyon yapılmış, yapılan operasyon sonucunda toplam (8) şüpheli yakalanmış, firarda bulunan (5) şüpheli şahsın yakalama çalışmalarına devam edilmektedir.

Faaliyet aşamasında şüphelilerin ev ve eklentileri ile üzerlerinde yapılan aramada, (55) gr. Kubar esrar maddesi, (5) gr. Kenevir tohumu, (12) kök kenevir bitkisi, (1) adet 9 mm Sarsılmaz tabanca, (3) adet 9 mm. Fişek, (1) adet özel yapım pompalı av tüfeği, (18) adet sentetik uyuşturucu hap, (1) adet hassas terazi ve (2) adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirilmiş olup, ele geçen malzemelere C. Savcısının talimatı ile el konulmuştur.

Yakalanan şüpheli şahıslar C. Savcısının talimatı doğrultusunda gözaltına alınarak haklarında adli tahkikata başlanılmış veFaaliyetin soruşturmasına çok yönlü devam edilmekte

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet