Antalya’lı Öğrencilerden Okul Hediyesi

Fırat Kalkanı Bölgesine Antalya’lı Öğrencilerden Okul HediyesiAntalya Valimiz Sayın Münir KARALOĞLU himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce Fırat Kalkanı Bölgesinde “Antalya Dostluk Okulu” adında okul yapmak amacı...

Yayınlanma:
Antalya’lı Öğrencilerden  Okul Hediyesi

Fırat Kalkanı Bölgesine Antalya’lı Öğrencilerden Okul Hediyesi

Antalya Valimiz Sayın Münir KARALOĞLU himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce Fırat Kalkanı Bölgesinde “Antalya Dostluk Okulu” adında okul yapmak amacı ile 18/05/2017 tarihinde “Kardeşim İçin En az 1 Lira “Kampanyası başlatıldı.

İlimiz okullarındaki öğrenci ve velilerden “Kardeşim İçin En az 1 Lira” kampanyası kapsamında, Ülkelerindeki savaştan dolayı eğitim öğretimlerine devam edemeyen öğrenci kardeşleri için bir çok öğrencimiz harçlıklarını ve kumbaralarındaki biriktirdikleri paraları bağışladı.

İlimizdeki öğrenciler, ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği bu kampanya sayesinde, Fırat Kalkanı Bölgesinde yer alan Delha, Cekke ve İhtimlet Köylerine “Antalya Dostluk Okulu” adını taşıyan 2 derslikli 3 adet Konteyner Okul kısa sürede yapılarak, ülkelerindeki savaşın vermiş olduğu zararlar sebebi ile öğrenimlerine ara veren çocukların yeniden okullarına dönmesi için umut oldu.

Yine Antalya Valiliğimizin koordinasyonunda 2017-2018 eğitim öğretim yılı içerisinde 9 tır kırtasiye, giyim ve donatım malzemeleri yardımı yapıldı. Bu yardımlarda savaşın vermiş olduğu acıları bir nebze hafifletmek için, ilimizdeki birçok öğrencinin oyuncaklarını, bisikletlerini oradaki çocuklar için gönderdikleri görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet