Antalyaspor Kavşağı yenileniyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, trafiği rahatlatan çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Antalyaspor Kavşağı üzerinde asfalt yenileme ve kavşak düzenleme çalışması başlatılıyor. 5 Nisan Perşembe gününden itibaren başlayacak...

Yayınlanma:
Antalyaspor Kavşağı yenileniyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, trafiği rahatlatan çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Antalyaspor Kavşağı üzerinde asfalt yenileme ve kavşak düzenleme çalışması başlatılıyor. 5 Nisan Perşembe gününden itibaren başlayacak çalışmanın 2 ay sürmesi bekleniyor.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Antalyaspor Kavşağı üst kısmında gerçekleştirilecek asfalt ve kavşak yenileme çalışması süresince, alt geçitteki trafik işleyişi aynen devam edecek. Çalışma süresince sürücülerin kavşak üzerinden geçişleri için alternatif güzergâhlaroluşturuldu. Sürücüler, Dumlupınar Bulvarı üzerinde oluşturulacak U dönüşlerini kullanacak. Trafik akışının sürekliliğinin sağlanması açısından sürücülerin yönlendirme levhalarını dikkate almalarıistendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet