Avni Tolunay Caddesi konforlu hale geliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Muratpaşa İlçesi’nde bulunan Avni Tolunay Caddesi’ne asfalt yenileme çalışması yapıyor. Çalışmaların ilk etabında sona gelindi.Antalya Büyükşehir Belediyesi, modern şehircilik hizmetleri...

Yayınlanma:
Avni Tolunay Caddesi konforlu hale geliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Muratpaşa İlçesi’nde bulunan Avni Tolunay Caddesi’ne asfalt yenileme çalışması yapıyor. Çalışmaların ilk etabında sona gelindi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, modern şehircilik hizmetleri doğrultusunda kent merkezinde deforme olan yolları yenileyerek konforlu hale getiriyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, bu kapsamda Avni Tolunay Caddesi’nde asfalt yenileme çalışması yapıyor. Ulaşım Master Planı çerçevesinde, yağmursuyu altyapı çalışmaları, refüj kaldırım yenilenmesi, asfalt üst yapı yenileme çalışmaları ile 4 adet kavşak düzenleme çalışmasını içeren proje 2 etaptan oluşuyor.

2 milyon 800 bin liraya mal olacak

Toplam 1610 metre uzunluğundaki güzergâhtaki çalışmaların bin metrelik birinci etabında sona gelindi. Narenciye Caddesi ile Perge Bulvarını kapsayan bölümün kuzey aksı alt ve üst yapısıyla tamamlandı. Güney aksında ise çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, Perge Bulvarı ile Çınarlı Caddesi arasında kalan ikinci etabın da yakında başlayacağını söyledi. Toplam yatırım maliyeti 2 milyon 800 bin lira olan proje tamamlandığında Avni Tolunay Caddesi konforlu ve modern bir ulaşım aksına ulaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet