Başkan Türel’den şehit ailesine ziyaret

“Bize düşen görev neyse yapacağız”Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Diyarbakır'ın Lice İlçesinde el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Fatih Uysal'ın Alanya...

Yayınlanma:
Başkan Türel’den şehit ailesine ziyaret

“Bize düşen görev neyse yapacağız”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Diyarbakır'ın Lice İlçesinde el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Fatih Uysal'ın Alanya İlçesinde yaşayan ailesini ziyaret etti.

14 Mart’ta düzenlenen törenle toprağa verilen şehit Jandarma Uzman Çavuş Fatih Uysal'ın Alanya’daki ailesini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Biz ne yapsak onların hakkını ödeyemeyiz” dedi.

AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik ile birlikte şehidin baba evini ziyaret eden Başkan Türel, şehidin anne ve babasıyla görüştü. Anne Gülsüm Uysal ve baba Mustafa Uysal’ın acısını paylaşan Başkan Türel, bir kez daha taziye dileklerini iletti.

Türk ulusunun bütün şehitlere minnettar olduğunu söyleyen Başkan Türel, “Biz ne yapsak onların hakkını ödeyemeyiz. Ne söylesek az. Onların hakkı ödenmez. Devlet her zaman şehit ailelerimizin ve yakınlarının yanında. Bize düşen görev neyse biz de seve seve yapacağız. Bir kez daha şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet