Bir kuruş bile bir harcama olmadı

“BELEDİYE’NİN BİR KURUŞUNA BİLE DOKUNMADAN MUHTARLARIMIZLA MAKEDONYA GİTTİK-GELDİK”Mahalle muhtarlarıyla Makedonya’ya yapılan kültür gezisiyle ilgili bir soruyu yanıtlayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şu...

Yayınlanma:
Bir kuruş bile bir harcama olmadı

“BELEDİYE’NİN BİR KURUŞUNA BİLE DOKUNMADAN MUHTARLARIMIZLA MAKEDONYA GİTTİK-GELDİK”

Mahalle muhtarlarıyla Makedonya’ya yapılan kültür gezisiyle ilgili bir soruyu yanıtlayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şu açıklamalarda bulundu:

“ Bundan yıllar önce mahalle muhtarlarımıza verilmiş bir sözüm vardı. O da bugünlere nasip oldu. Belediye bütçesinden herhangi bir harcama, bir kuruş bile bir harcama olmadı. Sözümü yerine getirmek için arkadaşlarımızla bir ata yadigarı olan Makedonya’ya bir kültür gezisi, aynı zamanda sosyal projelerle ilgili bir gezi düzenledik. Oradaki üniversiteleri, büyükelçilikleri ziyaret ettik. Hatta Yunus Emre Vakfını dahi ziyaret ettik. Çok güzel de sonuçlar doğurdu. Ben sadece sözümü yerine getirdim. Yerel yönetimlerin birlikteliğini ortaya koyan bir gezi oldu. Bu şehri biz her zaman birlikte yönetelim prensibiyle yola çıkmıştık. Birlikte de yönetiyoruz. Belediyemizin de bir kuruşuna bile dokunmadan kendi imkanlarımızla gittik geldik. Biz bunun kararını alalı 6 ayı geçmişti, yasal süreçler, izinler vs. mevsimi de beklemiştik. Bunlar güzel şeyler, ülkemizde daha da güzel şeyler olacağına inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet