Alanyaspor caddesi zaten var

ALANYASPOR’UN ADI 2017’DE BİR CADDEYE VERİLDİSüper Lig temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor’a göreve geldiği günden buyana elinden gelen desteği veren Başkan Yücel, özel talimatla görevlendirdiği Ad Verme Komisyonu’nca 21.08.2017...

Yayınlanma:
Alanyaspor caddesi zaten var

ALANYASPOR’UN ADI 2017’DE BİR CADDEYE VERİLDİ

Süper Lig temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor’a göreve geldiği günden buyana elinden gelen desteği veren Başkan Yücel, özel talimatla görevlendirdiği Ad Verme Komisyonu’nca 21.08.2017 tarihinde hazırlanan; ‘21.08.2017 tarih ve 2 no’lu kararında yer alan, Oba Mahallesi Kadılar Caddesi 527 adadan başlayarak kuzeye doğru devam edip, 524 adayla kesişen ve doğuya doğru devam eden Kızılcaşehir Caddesi’yle kesişen yolun Alanyaspor Caddesi olarak isimlendirilmesine’ kararını 5 Eylül 2017 olağan meclis toplantısında oylamaya sunmuş, oy birliği ile kararın kabulüne karar verilmişti.

YÜCEL: “BU ŞEHİRDE AYLARDIR ALANYASPOR CADDESİ ZATEN VAR”

29.01. 2018 tarihli yerel basında çıkan ‘Alanyaspor Gündoğmuş’ta Sokak Adı Oldu’ başlıklı haberle ilgili bir açıklama yapan Başkan Yücel şu ifadeleri kullandı; “Eylül 2017 tarihinde gerçekleşen meclis toplantımızda şehrimizin gururu Aytemiz Alanyaspor’un adını Oba Mahallemizde bir caddeye verdik. Basında çıkan ‘Alanya’da, Alanyaspor Caddesi yok’ ibaresi tamamen araştırmacı gazetecilik kimliğinden uzak ve bilgisizce yapılan bir haber. Hali hazırda bu şehirde 5 aydır Süper Lig temsilcimizin adı zaten var. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada A.Alanyasporumuza vereceğimiz desteklerden kimsenin şüphesi olmasın. Vatandaşlarımızın bu tür asılsız haberlere itibar etmemesini rica ederiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet