Büyükşehir Kemer Liman Caddesi’nde rekor kırdı

Türel: “Kemer’i yeni sezona bomba gibi hazırlamış olacağız”Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kemer ilçesi Liman Caddesi’nde 5 ayda tamamlama söz verdikleri kentsel tasarım projesini Türkiye rekoruna...

Yayınlanma:
Büyükşehir Kemer Liman Caddesi’nde rekor kırdı

Türel: “Kemer’i yeni sezona bomba gibi hazırlamış olacağız”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kemer ilçesi Liman Caddesi’nde 5 ayda tamamlama söz verdikleri kentsel tasarım projesini Türkiye rekoruna imza atarak, 1,5 ay önce bitireceklerini müjdeledi. 10 gün içinde projenin bitmiş olacağını söyleyen Türel, “Kemer’i yeni sezona bomba gibi hazırlamış olacağız” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Enç ve AK Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta ile birlikte yıllardır hizmete ve yatırıma hasret kalan 1980’lerden kalma Kemer’i 2020 modele dönüştürecek Büyükşehir Belediyesi yatırımlarını denetledi. Atatürk Caddesi’nde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Türel, ardından ilçe merkezini bambaşka bir görünüme kavuşturacak, esnafın yüzünü güldürecek Liman Caddesi Kentsel Tasarım Projesi’ni gezdi. Söz verilen tarihten 1.5 ay önce tamamlanması beklenen proje ile ilgili bilgi alan Başkan Türel, esnafı ziyaret etti. Esnafa, sabırları için teşekkür eden Türel, görüş ve önerileri dinledi.

Türkiye rekoruna imza attık

Basın mensuplarına açıklama yapan Başkan Menderes Türel, “Liman Caddesi’ndeki inşaatın son durumunu yerinde gördük. Fevkalade güzel gidiyor, arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Esnafa teşekkür ediyorum onların sabrı sayesinde Türkiye’nin en hızlı projesini tamamlıyoruz. Burada çalışmaya başladığımızda 7 Ocak’tı. Esnafa sözümüz aslında Mayıs sonuna kadar, 5 aylık bir sürede bu çalışmaları tamamlamaktı. Artık 10 günlük bir süre içinde buradaki işin büyük bir bölümü bitmiş olacak. Son rötuşlar kalacak. Böylelikle 5 ayda tamamlayacağız diye söz verdiğimiz projeyi 3,5 ay gibi belki de bir Türkiye rekoruna imza atarak, kısa bir sürede tamamlamış olacağız. Yeni sezona da Kemer’i bomba gibi hazırlamış olacağız” diye konuştu.

Kemer’i taş devrinden kurtardık

Kemer girişinde devam eden sıcak asfalt çalışması hakkında da bilgi veren Türel, “Malum kilit taşı ile Kemer’in içerisine giriş, zaman zaman Kemer’de taş devri esprilerine neden oluyordu. Kemer taş devrini tamamlasın dedik. Benim tabirimle kaymak gibi yol dediğimiz sıcak asfaltla Kemer’in girişini düzenledik. O çalışmayı da tamamladık. 1 haftaya kadar bordürleri de tamamlanır” dedi.

Mustafa Gül muhatabım değil

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bir basın mensubunun Kemer Belediye Başkanı’nın kendisi ile ilgili yaptığı açıklamayı hatırlatması ve değerlendirme istemesi üzerine, “Kendisi muhatabım değil” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet