Depolarına Operasyon Düzenlendi

Çiftlikbank ve Ortak Şirketlerinin Antalya’da Bulunan Depolarına Operasyon Düzenlendiİstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca Çiftlikbank ve Ortak Şirketleri ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, Antalya Cumhuriyet...

Yayınlanma:
Depolarına Operasyon Düzenlendi

Çiftlikbank ve Ortak Şirketlerinin Antalya’da Bulunan Depolarına Operasyon Düzenlendi

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca Çiftlikbank ve Ortak Şirketleri ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince bahse konu şirketlerin ilimizde bulunan depoları ile ilgili yapılan çalışmalarda; ilimiz Yenigöl Mahallesinde ve Altınova Sinan Mahallesinde depolarının bulunduğu tespit edilmiştir.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevilerince;

Yenigöl Mahallesinde bulunan depoda yapılan aramada; şirketler adına düzenlenmiş çok sayıda irsaliyelere, harddisk ve telefonlara el konulmuş, depoda bulunan ofis malzemeleri ile çok sayıda Çiftlikbank ibareli gıda malzemeleri (bir kısmı bozulmuş, bir kısmının son kullanma tarihi geçmiş, bal, sucuk, zeytin, kavurma, peynir v.s.) el konularak muhafaza edilmek üzere depo sahibine yediemin olarak teslim edilmiştir.

Altınova Sinan Mahallesinde bulunan depoda yapılan aramada ise; deponun soğutuculu odaların bulunduğu ve odalarda çok sayıda Çiftlikbank ibareli ve çeşitli markalarda gıda malzemeleri olduğu tespit edilerek el konulmuş, el konulan gıda malzemeleri depo sahibine yediemin olarak teslim edilmiştir.

Ayrıca depo içerisinde bulunan Çiftlikbank ortakları olan şirkete ait olduğu tespit edilen (5) adeti soğutuculu olmak üzere değişik markalarda (7) araca da el konularak yediemin otoparka çektirilmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet