Dört dörtlük cadde

AVSALLAR VE OKURCALAR’A 5 KM SICAK ASFALTAlanya Belediyesi fen İşleri ekipleri, sıcak asfalt çalışmasına devam ediyor. Batı bölgelerinde çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, Avsallar ve İncekum Mahallesi’nde 5 kilometre...

Yayınlanma:
Dört dörtlük cadde

AVSALLAR VE OKURCALAR’A 5 KM SICAK ASFALT

Alanya Belediyesi fen İşleri ekipleri, sıcak asfalt çalışmasına devam ediyor. Batı bölgelerinde çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, Avsallar ve İncekum Mahallesi’nde 5 kilometre sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI OKURCALAR’DA DEVAM EDİYOR

Okurcalar Mahallesi’nde bölünmüş yol olarak hizmete açılan Mehmet Ali Birdoğan Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmalarına devam eden ekipler, 1 kilometre olarak planlanan çalışmayı birkaç gün içerisinde tamamlamayı hedefliyor.

BAŞKAN YÜCEL: “ÇALIŞMALARIMIZI ARA VERMEDEN SÜRDÜRÜYORUZ”

Çalışmalar hakkında bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Okurcalar Mahallesi’ne dört dörtlük bir cadde kazandırdıklarını söyledi. Yücel şöyle devam etti; “Daha önce altyapısını ve kaldırım çalışmasını tamamladığımız caddenin sıcak asfaltını yapıyoruz. Batı bölgelerinde yaklaşık olarak 6 kilometre sıcak asfalt gerçekleştirmiş olacağız. Halkımıza dört dörtlük hizmet için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet