EKPSS şanslarını arttırdılar

Konyaaltı Belediyesi ile EKPSS şanslarını arttırdılarKonyaaltı Belediyesi Etüt Merkezi’nde Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS)'na hazırlanan öğrenciler, son ders gününü tamamladılar. 22 Nisan Pazar günü yapılacak...

Yayınlanma:
EKPSS şanslarını arttırdılar

Konyaaltı Belediyesi ile EKPSS şanslarını arttırdılar

Konyaaltı Belediyesi Etüt Merkezi’nde Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS)'na hazırlanan öğrenciler, son ders gününü tamamladılar. 22 Nisan Pazar günü yapılacak olan sınav için geri sayım başladı.

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) ile memur olma hayali taşıyan engelli gençler, Konyaaltı Belediyesi ile bu hayallerine bir adım daha yaklaştılar. Konyaaltı Belediyesi Etüt Merkezi’nde açılan kurs ile EKPSS’ye hazırlanan engelli gençler, 22 Nisan Pazar günü yapılacak sınav için son hazırlıklarını tamamladı. İki ayrı sınıfta Türkçe, Matematik ve Sosyal Bilgiler alanında kurs gören engelli 36 gencimiz, heyecanla sınav gününü beklemeye başladılar.

Engeli vatandaşların her zaman yanında olduklarını söyleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “EKPSS ile memur olmak isteyen engelli gençlerimiz için, Konyaaltı Belediyesi Etüt Merkezi’nde hazırlık kursu açtık. Bir iş sahibi olma hayali kuran engelli vatandaşlarımız açtığımız bu kurs ile hayallerine bir adım daha yaklaştı. 4 ay süren hazırlık kursunu tamamlayan gençlerimiz, 22 Nisan Pazar günü yapılacak olan EKPSS için heyecanla beklemeye başladı. Engelli gençlerimiz kadar onların aileleri de büyük heyecan içindeler. Bu sınava girecek olan tüm engelli gençlerimize şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet