favori tarifler kitabı

Türk ve Dünya Mutfağından Lezzetler sunan sosyal bir proje olan “Bir El De Sen Uzat” projesi kapsamında satılan kitapların tüm geliri Kanserli Çocuklara Umut Vakfı ve Alanya Patika Derneğine bağışlanacak.7 NİSAN’DA İMZA...

Yayınlanma:
favori tarifler kitabı

Türk ve Dünya Mutfağından Lezzetler sunan sosyal bir proje olan “Bir El De Sen Uzat” projesi kapsamında satılan kitapların tüm geliri Kanserli Çocuklara Umut Vakfı ve Alanya Patika Derneğine bağışlanacak.

7 NİSAN’DA İMZA GÜNÜ DÜZENLENEREK KİTAP TANITILACAK

Alanya Belediyesi’nin yayıncı kuruluş unvanıyla bastırdığı 11. yayın olma özelliğini de taşıyan

“En Favori Lezzetler” kitabı Türk ve dünya mutfağından en lezzetli tarifleri sunuyor. İstanbul’un gözde alışveriş merkezlerinden Metrocity AVM’de saat 15.00'da düzenlenecek imza gününde kitap tüm Türkiye’ye tanıtılacak.

ÜNLÜ YAZAR VE ŞEFLER DE ETKİNLİĞE KATILARAK DESTEK VERECEK

“En Favori Tarifler” kitabının imza gününe iş, sanat ve gastronomi dünyasının ünlü isimleri de katılacak. İstanbul’da düzenlenecek organizasyonla ilgili bilgi veren Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Gıda Mühendisi Sevda Erdoğmuş, “Bir El De Sen Uzat” projesi kapsamında düzenlenecek imza gününe iş, sanat ve gastronomi dünyasının ünlü isimleri de katılacak. Bu organizasyona sizler de katılarak sevdiğiniz yazarlarla tanışma ve tariflerini imzalı olarak almaya imkanına sahip olabilirsiniz” dedi.

EN POPÜLER TARİFLER BU KİTAPTA

Erdoğmuş, “Gelecek nesillere bir miras olarak hazırlanan "En Favoriler Tarifler Kitabı”nda ünlü gurmeler, şefler ve yemek yazarlarının en popüler tarifleri resimleriyle anlatılıyor. Yemek kitabında Alanya yöresel yemeklerinden Hülüklü Çorba, Taratorlu Patlıcan, Öksüz Helvası da yer alıyor. 5 ay gibi bir sürede seçici kurul tarafından özenle hazırlanan ve seçilen yemek tarifleri bu alanda ilk olma özelliği de taşıyor” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet