Foça’da Kaptanlar Sezona Hazırlanıyor

Tüm dünyada korona virüs salgını nedeniyle özellikle turizm sektöründe beklenen daralmaya karşın, Foça’da bulunan tekneler bakımlarını tamamlayarak birer birer denize inmeye devam ediyor. Her yıl sezon sonunda karaya çıkan...

Yayınlanma:
Foça’da Kaptanlar Sezona Hazırlanıyor

Tüm dünyada korona virüs salgını nedeniyle özellikle turizm sektöründe beklenen daralmaya karşın, Foça’da bulunan tekneler bakımlarını tamamlayarak birer birer denize inmeye devam ediyor. Her yıl sezon sonunda karaya çıkan ve bakımları yapılan tekneler yaz sezonu öncesinde bakımlarını tamamlıyorlar.

Gezi Tekneleri Kooperatifi başkanı Oğuz Kaan Sert “ Teknelerimiz bakımlarını tamamlıyor, her yıl olduğu gibi bu sezonun da tekne işletmelerimizin beklentilerinin karşılanması adına çalışmalarımız ve desteklerimiz de sürüyor. Ayrıca bu yıl tüm teknelerimiz korona virüse karşı da ek önlemler almış durumda” dedi.

ONLİNE REZERVASYON

“Sezonda yaşanması muhtemel daralma nedeniyle de tanıtım çalışmalarını hazırladıklarını belirten Başkan Sert” Dijital pazarlamaya ağırlık verdik, sadece günübirlik turlar değil, mavi tur, mehtap turu, evlilik teklifi, teknede kına, düğün ve özel yemekli organizasyonlar gibi alternatif hizmetlerimizin de tanıtımına dair, Kooperatif üyelerimiz için Türkiye’nin en büyük tekne kiralama platformu olan www.tekneveyat.com ile işbirliği yaptık, Foça’da tekne turu yapmak veya saatlik tekne kiralamak isteyenler için online ortamda gerekli bilgileri sağlıyoruz, dileyen misafirler rezervasyonları online olarak da yapabilirler. Bu sezon tüm Türkiye’den misafirlerimizi Foça’ya tekne turuna davet diyoruz” dedi. (BSHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet