Futbol Turnuvası

Polis Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü Etkinlikleri Kapsamında Futbol Turnuvası DüzenlendiTürk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 173.yılı Kutlamaları kapsamında çocuk ve gençlerimizi spora yönlendirmek, polis halk ilişkilerini...

Yayınlanma:
Futbol Turnuvası

Polis Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü Etkinlikleri Kapsamında Futbol Turnuvası Düzenlendi

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 173.yılı Kutlamaları kapsamında çocuk ve gençlerimizi spora yönlendirmek, polis halk ilişkilerini kuvvetlendirmek ve birlik/beraberlik duygusunu pekiştirmek amacıyla Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü organizesinde 07 Nisan tarihinde saat 16.00’da Uncalı Polis Lojmanları içi Sosyal Tesisler’inde Polisspor Gücü Kulübü, Göztepe Spor Kulübü, Antalya Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü ile Altınordu Spor Kulübü sporcularından oluşan 9-12 yaş grubu çocukları kapsayan 8 takımın katıldığı Futbol Turnuvası düzenlenmiştir.

Polisspor Gücü Kulübün içerisinde bulunan ve turnuvaya katılan U9 ve U12 yaş grubu takımları teşkilat mensuplarımızın çocuklarından oluşturulmuştur.

07 Nisan Cumartesi günü saat:16.00’da ilk başlama vuruşu İl Emniyet Müdür V. Ramazan Ahmet TAŞIR tarafından yapılan ve 2 gün süren turnuva sonucunda;

12 yaş grubunda; Altınordu Birinci, Polisspor Gücü Kulübü ikinci, Göztepe üçüncü olmuş,

9 yaş grubunda ise; Polisspor Gücü Kulübü birinci, Göztepe ile Antalya Lisesi ikinci, Altınordu üçüncü olmuştur.

08 Nisan Pazar günü saat 20.00’de düzenlenen törende dereceye giren tüm takımlara kupaları ve madalyaları İl Emniyet Müdür V. Ramazan Ahmet TAŞIR tarafından verilmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet