GERİ DÖNÜŞÜM FİLOSU 5 YENİ ARAÇ İLE GÜÇLENDİ

Yürüttüğü “Sıfır Atık” proje ve çalışmalarıyla başarıdan başarıya koşan Alanya Belediyesi, 5 yeni araç ile geri dönüşüm filosunu güçlendirdi. Dua töreninin ardından filoya dahil edilen yeni araçların ilk kontağını...

Yayınlanma:
GERİ DÖNÜŞÜM FİLOSU 5 YENİ ARAÇ İLE GÜÇLENDİ

Yürüttüğü “Sıfır Atık” proje ve çalışmalarıyla başarıdan başarıya koşan Alanya Belediyesi, 5 yeni araç ile geri dönüşüm filosunu güçlendirdi. Dua töreninin ardından filoya dahil edilen yeni araçların ilk kontağını Başkan Yücel çevirdi.

alanyahaber.com Mustafa çakar haberi

Sıfır Atık projesinde yürüttüğü çalışmalarla ulusal arenada elde ettiği başarılarla tüm dikkatleri üzerine çeken Alanya Belediyesi, geri dönüşüm araç ve materyal filosunu güçlendirmeye devam ediyor.  Bu kapsamda 5 yeni araç ve 2 adet mobil atık getirme merkezleri düzenlenen dua töreniyle “Sıfır Atık” filosuna dahil edildi. Yeni araçlarla birlikte Alanya Belediyesi’nin “Sıfır Atık” filosu 30 araçtan 35 araca çıktı.

BAŞKAN YÜCEL: “ÖRNEK BİR BELEDİYE OLMAYI BAŞARDIK”

Dua töreninde konuşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Temiz bir çevre, temiz gelecek için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Yücel, “5 Haziran Çevre Günü’nü çeşitli etkinliklerle kutladık. Çevre haftası olması dolayısıyla da araç dua törenimizi bu anlamlı haftada gerçekleştirmek istedik. Temizlik alanında yaptığımız çalışmalarla herkese örnek olmayı başardık. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz 435 personelimiz 120 araçlık geniş filosu ile Alanya’mızda çöp toplama hizmeti vermektedir” dedi.

BAŞKAN YÜCEL: “SIFIR ATIK KONUSUNDA ÖNCÜYÜZ”

“Sıfır atık alanında elde ettiğimiz başarılar tüm kamuoyunun takdirinde” olduğunu belirten Başkan Yücel, “Bu alanda Türkiye’nin öncü belediyelerinden birisiyiz. Türkiye’nin en kapsamlı geri dönüşüm tesisleri ve geri dönüşüm araç filosuna sahip olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bugün geldiğimiz noktada geri dönüşüm alanında çalışan 144 personelimizin Alanya’nın ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri adına 30 olan geri dönüşüm araç sayımızı 3 sıkıştırmalı ambalaj atığı toplama aracı ve 2 ambalaj taksi daha ekleyerek 35'e çıkardık. Ayrıca 2 adet mobil atık getirme merkezleri ile de atıkların toplanması ve halkımızın atıklarını getirmesi kolaylaştırıldı” diye konuştu. Başkan Yücel, filonun güçlenmesi noktasında Alanya Belediyesi’ne sağladığı katkılardan dolayı Zortaş Geri Dönüşüm ve Alanya Geri Dönüşüm’e de teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet