Gözü Kapalı Saç Kesen Kuaför İlgi Odağı Oldu !

Gözleri bağlıyken saç kesen, fön çeken Tireli Kuaför Ferhat Edirneli (28), bir anda ilçenin ilgi odağı oldu.Değişimi ve yenilikleri seven Tireli Kuaför Ferhat Edirneli katıldığı eğitimlerde bu tür şovların yapıldığını...

Yayınlanma:
Gözü Kapalı Saç Kesen Kuaför İlgi Odağı Oldu !

Gözleri bağlıyken saç kesen, fön çeken Tireli Kuaför Ferhat Edirneli (28), bir anda ilçenin ilgi odağı oldu.


Değişimi ve yenilikleri seven Tireli Kuaför Ferhat Edirneli katıldığı eğitimlerde bu tür şovların yapıldığını kaydederek şöyle konuştu, “Mesleğim icabı yenilikleri takip ederek kendimi geliştirmek için eğitimlere katılıyorum. Katıldığım bir eğitimde bir arkadaşım gözleri bağlı saç kesti. Ben de yapabilirim diye düşündüm. Eşime söyledim, kendisinden bana yardımcı olmasını istedim. O da beni kırmadı ve gözlerim bağlı olduğu halde koltuğa oturdu ve saçlarını kestirdi” dedi.


EŞİM ÇOK YETENEKLİ BİR KUAFÖR


14 Yıldır kuaförlük mesleğini sürdüren Ferhat Edirneli’nin eşi İrem Edirneli ise, “Eşime mesleği konusunda sonsuz güveniyorum. O da bu güveni boşa çıkarmıyor. Eşim çok yetenekli bir kuaför. Röfleleri ve boyaları çok beğeniliyor. Fön çekmesi ve kesimleri de oldukça başarılı. Tüm Tireli bayanları salonumuza bekliyoruz” diye konuştu. (BSHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet