Grand prıx alanya uluslararası 1.2 yol yarışı yapıldı

Grand prıx alanya uluslararası 1.2 yol yarışı yapıldı[SLGF id=847]Alanya’nın ev sahipliği ile gerçekleştirilen Grand Prix Alanya Uluslararası 1.2 Yol Yarışı’nda 20 ülke 14 takımdan 140 sporcu pedal çevirdi. Yarışın startını...

Yayınlanma:
Grand prıx alanya uluslararası 1.2 yol yarışı yapıldı

Grand prıx alanya uluslararası 1.2 yol yarışı yapıldı

[SLGF id=847]

Alanya’nın ev sahipliği ile gerçekleştirilen Grand Prix Alanya Uluslararası 1.2 Yol Yarışı’nda 20 ülke 14 takımdan 140 sporcu pedal çevirdi. Yarışın startını Alanya Kaymakam Vekili Nurullah Kaya ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel birlikte verdi.

Uluslararası Bisiklet Birliği ve Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından onaylanan; Grand Prix Alanya Uluslararası 1.2 Yol Yarışı Şelale önünde takım tanıtımı ile başladı. Yarışı startını; Alanya Kaymakam Vekili Nurullah Kaya ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel birlikte verdi.

Gençlik Merkezi önünde sona eren yarışta; Synergy Bakü Cycling takımından Kirill Pozdnyakov birinci, Torku Şeker Spor takımından Onur Balkan ikinci ve Torku Şeker Spor takımından İvan Balykin üçüncü oldu. Rakiplerini geride bırakarak genel klasmanda ve en iyi sprinter olan Kirill Pozdnyakov sarı ve yeşil mayonun sahibi oldu. Tırmanışta ise Yevge Nepomnyachshiy galip gelerek kırmızı mayonun sahibi oldu. Dereceye giren sporcular ödüllerini Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak ve Yarış Kordinatörü Kemal Canfedai verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet