Şehit Ailesinin Bebek Sevincini Paylaştı

Ordu Valisi Seddar Yavuz eşi Selda Yavuz ile birlikte 13 Mayıs 2019 tarihinde Hakkari’nin Yüksekova İlçesi Alandüzü mevkiinde yürütülen operasyon esnasında bölücü terör örgütü mensuplarının hain saldırısı sonucu şehit...

Yayınlanma:
Şehit Ailesinin Bebek Sevincini Paylaştı

Ordu Valisi Seddar Yavuz eşi Selda Yavuz ile birlikte 13 Mayıs 2019 tarihinde Hakkari’nin Yüksekova İlçesi Alandüzü mevkiinde yürütülen operasyon esnasında bölücü terör örgütü mensuplarının hain saldırısı sonucu şehit düşen J. Uzm. Çvş. Volkan Demirci’nin doğum yapan eşi Nurdan Demirci’yi ve yeni doğan bebeğini ziyaret etti.

Eşi Selda Yavuz ile birlikte Fatsa ilçesinde özel bir hastanede doğum yapan J. Uzm. Çvş. Volkan Demirci’nin eşi Nurdan Demirci’yi ziyaret ederek tebrik eden Vali Seddar Yavuz, Bayan Yavuz ile birlikte minik bebeği kucağına alarak sevdi ve altın takarak çeşitli hediyeler verdi, hayırlı ömürler diledi. Nurdan Demirci, eşi J. Uzm. Çvş. Volkan Demirci şehit olduğunda 10 aylık evli ve 1 aylık da hamileydi. 2 Şubat 2020 tarihinde dünyaya gözlerini açan minik bebeğe Vedia Nur ismi verildi. Bebeğe ve anneye sağlıklı bir yaşam dileyen Vali Seddar Yavuz, ”Daima minnet ve şükranla andığımız şehitlerimizin yakınları bizlere emanettir. Her zaman şehit ailelerimizin yanında olduğumuzu birkez daha belirtmek isterim. 3 Kilo 400 gram olarak dün akşam saatlerinde dünyaya gelen şehidimizin kızı Vedia Nur’un vatana, millete hayırlı evlat olmasını temenni ederim. Şehidimize birkez daha Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu. Şehidin Fatsa ilçesi Sakarya Mahallesinde ikamet eden annesi Hacer, babası Ümran Demirci’yi de ziyaret eden Vali Yavuz ve eşi Selda Yavuz, aileyi tebrik ederek, gözaydınlığı dileğinde bulundu.


Bebeğin doğumuyla birlikte çok mutlu olduklarını ve sevindiklerini söyleyen J. Uzm. Çvş. Volkan Demirci’nin ailesi, “İnşalllah torunumuzun bahtıda güzel olur” diyerek, Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’a ziyaret ve destekleri dolayısıyla teşekkürlerini sundular. (BSHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet