Alanya Belediyesi ve Hentbol Federasyonu ile ortaklaşa düzenlediğimiz R.Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvasının 15.si ve Plaj Hentbolünün 8.si 1-5 Temmuz tarihleri arasında Milli Egemenlik Stadyumu ve plajında gerçekleştirilecek. Organizasyonumuz için son hazırlıklar tamamlandı ve organizasyon tarihi bekleniyor.
15 yıl önce büyük bir özveri ile başlatılan bu organizasyon, bugüne kadar yurt dışından ve yurdumuzun her köşesinden bir çok katılımcıya ev sahipliği yaptı. Ayrıca 2001 yılından bugüne her yıl düzenli olarak organize ettiğimiz Plaj Hentbol Turnuvamıza yurt içinden ve dışından bir çok kulüp katılarak katılım sayısı arttı. Bu yıl ki organizasyonumuz; Bulgaristan, Türkmenistan, Makedonya, Kıbrıs ve ülkemiz kulüpleri ile beraber 120 takım katılımı ile gerçekleştirilecek.
Dünyanın her köşesinde hentbol oynayan çocukları bir araya getirerek, bir yandan hentbol oynamaları bir yandan da hoşça vakit geçirmeleri ve bu yolla da hentbole daha sıkı bağlanmaları sağlanıyor. Bütün bu amaçları gerçekleştirirken bir tek sloganımız var “Bu Turnuvanın Kaybedeni olmayacak”.
Avrupa Turnuvalarında İtalya'da yapılan Thermo Açık Alan Hentbol turnuvasına katılan Hentbol Antrenörü Ramazan DEMİRCİ'nin Alanya'da böyle bir organizasyonu yapabiliriz anlamında yola çıkarak başlattığı girişimini her yıl olduğu gibi bu yılda aynı heyecan ve coşku ile gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz.
01-05 Temmuz 2009 tarihlerinde gerekleştireceğimiz organizasyonumuza tüm Alanyalılar davetlidir
Haber Okunma:182 Haberi Ekleyen:alanya haber Haber Tarihi:2009-07-01 09:50:00