Hulisi Doğan Tatil İçin Alanya'da

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 2006-2012 yılları arasında 6 yıl Alanya Kaymakamlığı görevini yürüttükten sonra Avcılar Kaymakamlığına atanan Hulusi Doğan’la bir araya geldi.6 yıl Alanya’da görev yapan, şu...

Yayınlanma:
Hulisi Doğan Tatil İçin Alanya'da

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 2006-2012 yılları arasında 6 yıl Alanya Kaymakamlığı görevini yürüttükten sonra Avcılar Kaymakamlığına atanan Hulusi Doğan’la bir araya geldi.

6 yıl Alanya’da görev yapan, şu anda da Avcılar Kaymakamı olan Hulusi Doğan tatil için bu yıl da Alanya’yı tercih etti. Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Avcılar Kaymakamı Doğan ile bir süre sohbet etti ve şehirdeki yapılan hizmetleri kendisine iletti.

Eski Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan, ziyaret için gelen Başkan Yücel’e teşekkürlerini iletirken şu ifadeleri kullandı; “Alanya’da uzun yıllar görev yaptım. Gerek tarihi gerekse kültürel bakımdan çok zengin bir şehir. Tatilimi Alanya’da geçiriyorum. Alanya sürekli gelişiyor ve güzelleşiyor. Bu nadide şehrin tarihi ve doğal zenginlikleri herkesin görmesini tavsiye ederim.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet