İlk Okulun bahçesi düzenlendi

Alanya Toslak Mahallesi’ndeki İlk Okulun bahçesi düzenleniyor.Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi’ne bağlı park ve bahçeler ekipleri, kırsal mahallelere de yatırımlarını sürdürüyor. Alanya kırsalındaki en...

Yayınlanma:
İlk Okulun bahçesi düzenlendi

Alanya Toslak Mahallesi’ndeki İlk Okulun bahçesi düzenleniyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi’ne bağlı park ve bahçeler ekipleri, kırsal mahallelere de yatırımlarını sürdürüyor. Alanya kırsalındaki en kalabalık nüfusa sahip mahallerden biri olan Toslak’ta eğitim ve öğretim veren Toslak İlk Okulu’nun bahçesi, okul yetkilileri ve mahalle muhtarı Mehmet Yüksel’in talepleri doğrultusunda parke ile kaplanıyor. Okul bahçesinin toprak olan bölümü ve kantini de içine alacak kısmında Park ve Bahçeler ekipleri çevre düzenleme çalışması yaptı ve alanı parke ile döşemeye başladı. Kısa sürede tamamlanacak olan çalışmanın ardından bahçe çocukların hizmetine açılacak.

Mahalle Muhtarı Mehmet Yüksel, “ gerek okul, gerek mezarlık hizmetleri, gerekse yolumuzun sıcak asfaltla kaplanması çalışmalarından halkımız ve bizler memnunuz. Mahallemize bugüne kadar istediğimiz bir çok talebi yerine getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve ekibine teşekkür ediyorum “ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet