Jolly Tur Antalya'da ofis açtı

Jolly Tur, Antalya’daki etkinliğini daha da artırmak için yeni bir ofis açtı. Antalya'nın en işlek caddelerinden birisi olan Işıklar'da açılan Ofis'te Call Center çalışması yapılacak. Çılan yeni genel merkez ofisinde operasyon...

Yayınlanma:
Jolly Tur Antalya'da ofis açtı

Jolly Tur, Antalya’daki etkinliğini daha da artırmak için yeni bir ofis açtı. Antalya'nın en işlek caddelerinden birisi olan Işıklar'da açılan Ofis'te Call Center çalışması yapılacak. Çılan yeni genel merkez ofisinde operasyon artışı bekleniyor.

Haber: Halil ÖNCÜ-ANTALYA

Jolly Tur’un Antalya'daki partnerlerinin katıldığı açılışta tüm Jolly Tur yönetimi de yer aldı. Açılışta, Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar, Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan ve tüm departman müdürleri katıldı. Açılışa ayrıca TÜROFED ( Türkiye Otelciler Federasyonu ) Başkanı Osman Ayık ve AKTOB ( Akdeniz Turistik Otelciler Bitliği ) Başkanı Erkan Yağcı da yer aldı.

Bizi hiçbir zaman bırakmayın. Bize destek olun. Gönül birlikteliğimiz her zaman sürsün!

Açılışta bir konuşma yapan Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar “Bugün dostlarımızla beraberiz. Hiç bizleri yalnız bırakmıyorlar. Dostlarımız ile beraber Jolly Tur büyümeye devam ediyor. 33. Senemize giriyoruz. İlk başta ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Şirketimizin bugünlere gelmesinde en büyük pay onların. Çok kolay olmadı bazı şeyler ama, en büyük ilkemiz her zaman dürüst olmaktı. Vardar ailesi olarak, biz her zaman dürüst, doğru ilkeli hareket ettik ve Türkiye’nin çok önemli bir markası olduk. Biz Ülkemize de güveniyoruz. Bu nedenle de yatırımlarımıza her geçen sene daha da büyüyerek devam ediyoruz. Gözbebeğimiz turizmin başkent Antalya’da merkez ofisimizi açıyoruz. Bizi hiçbir zaman bırakmayın. Bize destek olun. Gönül birlikteliğimiz her zaman sürsün”dedi.

Jolly Tur’un turizmimizin ve iç pazarın gelişmesinde çok büyük emeği var!

AKTOB Başkanı Erkan Yağcı da yaptığı konuşmasında, “Çok güzel bir Antalya akşamı var. Çok güzel bir nedenle de burada toplandık. Gerçekten Türkiye turizminin ve iç pazarın gelişmesinde çok büyük emeği olan, 30 yılı aşkın süredir sektöre hizmet eden bir gurubun önemli bir ofisinin açılışı için buradayız. Jolly Tur’un emekleri için, otellere verdikleri destek için ve beraberinde iç pazarı geliştirdikleri için sektör adına, Antalya adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu başarıda Sinan Vardar’ı unutmamak lazım!

TÜROFED Başkanı Osman Ayık, Jolly Markasının oluşmasında Sinan Varda isminin her zaman hatırlanması gerektiğini belirterek, “Burada bulunmamızın çok önemli bir nedeni var aslında. Benim içinde çok önemli bir yeri var. Özellikle bu marka Türkiye’nin yaratmış olduğu en önemli markalardan bir tanesi. Sinan Vardar’ı buradan anmak lazım. Bu markanın başı ve başlangıcı oradan geliyor. Ondan sonra da Sinan Beyin iki tane değerli evladı var. Mert ve Mete. Onlar bu bayrağı baba Varda’dan aldılar ve en iyi şekilde götürüyorlar. Bir de Jolly ailesi var. Onlarında 30 yıllık emekleri var. Bu hedefler sonrasında böyle kıymetli bir marka Türkiye’ye kazandırdılar. Antalya yeni ofisi hayırlı olsun” diye konuştu.

Antalya da kurumsal seyahat hizmetleri vereceğiz!

Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan ise yeni açılan Ofis ve Jolly Tur’un gelecek planları ile ilgili de Turizm Yazarı Hlil Öncü’ye açıklamalarda bulundu. Erkan yaptığı açıklamasında, “ Antalya’da zaten vardık ama daha fala büyüyoruz. Bu büyümenin paralelinde de vizyonumuzu Antalya’ya yansıtmaya yakışacak bir ofise ihtiyacımız vardı. Hedeflerimiz büyük. Burada Call Center çalışması yapacağız. Bunun yanında satış ofisi olarak, merkezi Antalya olmak üzere operasyonlarımız artacak. Kurumsal tarafta büyük işler yapacağız. Antalya da kurumsal seyahat hizmetleri vereceğiz. Bir sonraki aşamamız önümüzdeki yıldan itibaren özellikle Incoming bağlantılı özellikle online olmak üzere çalışmalarımız da olacak. Heyecanlıyız. Bu ofis yapılanmamız ile beraber Antalya’da iş istihdamını da arttıracağız. Zaten Antalya’da mevcutta turizm ile ilgili çalışmalarımızdan dolayı ciddi bir kadromuz var. Otellerle bağlı çağrı merkezi sistemimizi geliştireceğiz. Burada 60 kişilik bir çağrı merkezine ulaşacağız. Bu arada operasyon kadromuzu genişletiyoruz” dedi.

Turizmciler ne dedi?

Süleyman Gürpınar ( Vonresort Hotels Genel Müdür ) – “ Jolly Tur Antalya ofisinin açılışa geldik. Kendilerine hayırlı uğurlu olsun. Sektöre vermiş oldukları desteklerden dolayı da ayrıca çok çok teşekkür ediyoruz. Çok şık bir ofis olmuş. Kendilerine yakışan bir şekilde dizayn etmişler. Tebrik ediyorum”

Selim Soylu (Alana Alaiye Otel Genel Müdürü ) – “ Jolly Tur Türkiye’nin sektörde önde gelen firmalarından bir tanesi. Burada Antalya ofisinin açılışına katılıyoruz. Herkese hayırlı uğurlu olsun. Jolly sevdiğimiz bir firma. Umarım ülkemize ve bölgemize çok güzel katkılarına devam eder”

Ülkay Atmaca ( Innivista Hotels Belek Genel Müdür ) – “ Jolly Tur 33.yıl Antalya. Çok muhteşem bir duygu. Tür turizmin gelişmesine çok büyük emekleri olan Vardar ailesine çok teşekkür ederim. İyi ki varlar. Jolly Tur hayatıma çok şey kattı ve katmaya da devam edecek”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet