Kemer'de Kış Spor Turizmi

Almanya'nın Dormund bölgesinde yaşayan Evren Cebeci sahip olduğu futbol okulu ile Antalya da bu zamana kadar 100'den fazla kişiyi misafir etti. Almanya da yaşayan EGM futbol okulu sahibi Evren Cebeci " Üniversite yıllarımdan tanıdığım...

Yayınlanma:
Kemer'de Kış Spor Turizmi

Almanya'nın Dormund bölgesinde yaşayan Evren Cebeci sahip olduğu futbol okulu ile Antalya da bu zamana kadar 100'den fazla kişiyi misafir etti. Almanya da yaşayan EGM futbol okulu sahibi Evren Cebeci " Üniversite yıllarımdan tanıdığım Kahraman Köktürk hocam ile Türk sporuna neler yapabiliriz diye fikir alışverişinde bulunuyorduk. Kendisi bana Antalya'yı tavsiye etti. Öğrencilik yıllarımdan da Antalya'dan bahsederdi. Kahraman hocam ile beraber düşündük taşındık ve yurtdışında yaşayan futbolcu çocuklarımızı kışın Kemer'e kampa getirmeye karar verdik. Bu zamana kadar yüzden fazla gurbetçi çocuğumuz Antalya Kemer'de misafirimiz oldu. Böylece ana vatandan da kopmuyoruz.." dedi.

EGM futbol okulu sahibi Evren Cebeci bu son kampımızda Almanya, Avusturya, Kıbrıs, Azerbaycan ve Türkiye’den katılan sporcularla Bir kampı daha başarı ile bitirmemin gururu ile evlerimize döndük... Noktayı koyduk ve artık yeni tarihler yazmaya..." diyerek sözlerini bitirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet