Kırmızı Düdük Uygulaması

Antalya’da Kırmızı Düdük UygulamasıEmniyet Teşkilatı olarak, trafik kültürünü, başta geleceğimizin teminatı çocuklarımız olmak üzere toplumun tüm kesimlerine bir hayat felsefesi olarak benimsetme çabası içindeyiz.İçişleri...

Yayınlanma:
Kırmızı Düdük Uygulaması

Antalya’da Kırmızı Düdük Uygulaması

Emniyet Teşkilatı olarak, trafik kültürünü, başta geleceğimizin teminatı çocuklarımız olmak üzere toplumun tüm kesimlerine bir hayat felsefesi olarak benimsetme çabası içindeyiz.

İçişleri Bakanlığımızın talimatı doğrultusunda, bayramda meydana gelebilecek trafik kazalarının önlenmesi amacıyla “Bu Bayramda Ben de Trafik Polisiyim, Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük” kampanyası başlatılmıştır. Çocuklarımız üzerinden başlatılan kampanya ile çocuklarımız, trafikte “aşırı hız yapılması, ön ve arka koltukta emniyet kemeri takılmaması ve araç kullanırken cep telefonu kullanımı” durumlarında, kırmızı düdüğünü çalarak ailelerini ve sevdiklerini bu kural ihlalleri hakkında uyaracaklardır. Ayrıca, EGM Trafik@TrafikEgm twitter adresi üzerinde açılan #KırmızıDüdük hashtagi üzerinden seyahat esnasında verilen görevi tamamlayıp, fotoğraflayıp etiketleyen ve en fazla beğeni alan (100) çocuğumuza bisiklet verilecektir.

19 Ağustos günü Trafikten sorumlu Müdür Yardımcımız, Trafikten sorumlu Şube Müdürümüz ve görevlilerimizce; Kemer Yolu Asayiş Kontrol Noktasında, Burdur Yolu Asayiş Uygulama Noktasında ve Burdur yolu 50. Km’de araç içerisindeki çocuklara ulaşılarak, kampanya hakkında bilgiler verilmek suretiyle tişört, şapka, düdük ve destekleyici broşür dağıtımı yapılmıştır.

Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak bu kapsamda çalışmalarımız devam edecek olup; çalışmalarımızla Kurban Bayramı tatili süresince il genelimizde herhangi bir trafik kazasının yaşanmaması hedeflenmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet