Kırsaldaki eksikler tek tek gideriliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, cami ve mezarlıkların eksiklerini belirlenen program dahilinde tamamlıyor.Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimine bağlı ekipler, Alanya Kırsalı’ndaki cami ve mezarlıklarda çalışmalarını...

Yayınlanma:
Kırsaldaki eksikler tek tek gideriliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, cami ve mezarlıkların eksiklerini belirlenen program dahilinde tamamlıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimine bağlı ekipler, Alanya Kırsalı’ndaki cami ve mezarlıklarda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Cami bahçeleri parke ile kaplanıyor.

Beldibi ve Değirmendere Camilerinde çalışmalarda tamamlandı. Beldibi Camisini bahçesi, parke ile kaplanırken, lojmanın çatısı yapıldı, tuvaletlere bakım yapıldı. Değirmendere Camisi’nin bahçesi de iki gün süren çalışmanın ardından parke ile kaplandı. Diğer yandan Gözüküçüklü Camisi’nin önüne sundurma yapıldı.

Mezarlık yolları parke ile kaplandı.

Mahalle mezarlıklarında bakım, onarım ve temizlik çalışmalarının yanı sıra mezarlıklar içindeki yürüyüş yolları belirlenerek parke ile kaplanıyor. Büyükşehir ekipleri, Orhan ve Alara Mahallesi mezarlıklarında çalışmalarını tamamladı. Her iki mahallenin mezarlık girişi ve içindeki yollar parke ile kaplandı.

Vatandaşlar ve muhtarlar memnun

Mahallelerindeki sorunların kısa sürede çözülmesinden memnun kalan muhtarlar ve vatandaşlar, “ yıllardır, yapılamayan ya da hep ötelenen hizmetler Büyükşehir tarafından kısa sürede yapılıyor. Mahallelerimiz büyükşehirle daha da güzel oldu. Bu hizmetleri bize getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür ediyoruz “ dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet