Kıyasıya mücadele

Alanya ultra traıl yarışı yapıldıAlanya Ultra Maraton Utopia World Hotel ana sponsorluğunda Alanya Belediyesi’nin destekleri ile düzenlenen Alanya Ultra Trail koşu yarışı yapıldı. Toplamda 476 sporcunun katıldığı yarışta...

Yayınlanma:
Kıyasıya mücadele

Alanya ultra traıl yarışı yapıldı

Alanya Ultra Maraton Utopia World Hotel ana sponsorluğunda Alanya Belediyesi’nin destekleri ile düzenlenen Alanya Ultra Trail koşu yarışı yapıldı. Toplamda 476 sporcunun katıldığı yarışta sporcular kıyasıya mücadele etti.

Alanya Ultra Trail 66 kilometre yarışına 90 sporcu, Taurus Dağ Maratonu 45 kilometre yarışına 89 sporcu ve Keykubat Dağ Koşusu 21 kilometre yarışına 186 sporcu katıldı. Alanya Deniz Feneri önünde start alan yarışta 21 kilometre de kadınlarda Natalia Gyurten 2 saat 11 dakika 40 saniye ile birinci olurken; erkeklerde 2 saat 4 dakika 24 saniye ile Zülfü Karabulut birinci oldu.

45 kilometre Taurus Dağ Maratonunda kadınlarda Natalya Morozova 4 saat 55 dakika 55 saniye ile birinci, erkeklerde Tom Owens 4 saat 3 dakika 14 saniye ile birinci oldu. 66 kilometrelik Alanya Ultra Trail yarışı kadınlarda Holly Pope 7 saat 6 dakika 59 saniye ile birinci olurken; erkeklerde Dmityr Mityaev 6 saat 15 dakika 26 saniye ile birinci oldu. Yarın saat 10.30 da Alaiye Halk Koşusu ve Kostümlü koşu startı Alanya İskele Feneri’nin önünde olacaktır. Saat 12. 00’da yarışların ödül töreni Kızılkule önünde yapılacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet