Konyaaltı Emekli Kahvesinde muhteşem konser

Konyaaltı Belediyesi Kent Gönüllüsü Projesi kapsamında ses sanatçısı Hasan Ali Yıldırım, orkestrasıyla birlikte Konyaaltı Belediyesi Emekli Kahvesi sakinlerine muhteşem bir konser verdi.Geçtiğimiz aylarda başlatılan Kent Gönüllüsü...

Yayınlanma:
Konyaaltı Emekli Kahvesinde muhteşem konser

Konyaaltı Belediyesi Kent Gönüllüsü Projesi kapsamında ses sanatçısı Hasan Ali Yıldırım, orkestrasıyla birlikte Konyaaltı Belediyesi Emekli Kahvesi sakinlerine muhteşem bir konser verdi.

Geçtiğimiz aylarda başlatılan Kent Gönüllüsü Projesi ile her ay farklı alanlarda uzman meslek erbabı kişiler, bilgi ve tecrübelerini vatandaşlarla paylaşıyor. Bunu da gönüllü olarak yapıyor. Konyaaltı Belediyesi’nin Kent Gönüllüsü Projesi ile vatandaşlar, kimi zaman da sosyal bir etkinlikte buluşuyor. Son olarak proje kapsamında ses sanatçısı Hasan Ali Yıldırım, beraberindeki orkestra ile birlikte Konyaaltı Belediyesi Emekli Kahvesi’nde muhteşem bir konser düzenledi. Nostaljik şarkılarla hatıralarını tazeleyen Konyaaltı Belediyesi Emekli Kahvesi sakinleri, konser süresince kimi zaman şarkılara eşlik etti, kimi zaman ise alkış tutup gönüllerince eğlendi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kent Gönüllüsü Projesi ile farklı meslek alanlarında kariyer yapmış isimleri Konyaaltı’nda bölge halkıyla buluşturduklarını söyledi. “Böylece vatandaşlarımız, mesleğinde bilgi ve deneyim sahibi kişilerin bu birikiminden ücretsiz şekilde yararlanıyor. Doğru bildikleri yanlışları düzeltiyor.” diyen Muhittin Böcek, bu projenin kimi zaman da sosyal bir etkinliğe dönüştüğünü bildirdi. Bunun son örneğinin Konyaaltı Belediyesi Emekli Kahvesi’nde yaşandığını dile getiren Muhittin Böcek, Hasan Ali Yıldırım isimli ses sanatçısının düzenlediği konser ile emekli vatandaşların keyifli bir gün geçirdiklerini kaydetti. Muhittin Böcek, şuan itibariyle 9 bin 623 üyesi olan Emekli Kahvesi’nde bu tür etkinliklerin devam edeceğinin de altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet