Meryem: “Olimpiyat Vizesini Almak İstiyoruz”

A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Meryem Boz, 07-12 Ocak tarihleri arasında Hollanda’da düzenlenecek 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları Avrupa Kıta Elemeleri’ne dair soruları yanıtladı. Boz, olimpiyat vizesini almak istediklerini...

Yayınlanma:
Meryem: “Olimpiyat Vizesini Almak İstiyoruz”

A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Meryem Boz, 07-12 Ocak tarihleri arasında Hollanda’da düzenlenecek 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları Avrupa Kıta Elemeleri’ne dair soruları yanıtladı. Boz, olimpiyat vizesini almak istediklerini söyledi.

Boz, “Olimpiyat elemelerinde güçlü rakiplerimiz var. Karşılaşmaların nerede, hangi ülkede olduğunun fazla bir önemi yok. Olimpiyatlarda yer almak, mücadele edebilmek her sporcunun rüyasıdır. Bu yüzden, olimpiyat elemelerinde tüm maçlarımızı kazanarak olimpiyat vizesini almak istiyoruz. Kolay bir turnuva olmayacak. Tüm rakiplerimiz güçlü. Her zaman olduğu gibi bu turnuvada da elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Biz olimpiyat vizesi için sahada olacağız, siz de biletlerinizi alarak bizleri yalnız bırakmayın. Sizin destekleriniz bize itici bir güç olacaktır” dedi. (BSHA)

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet