“Meslek Liseleri İle Gurur Duyuyorum”

Meslek liselerinde dezenfektandan, maskeye, koruyucu kıyafetten, solunum cihazına kadar bir çok üretildiğii anlatan Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, “Meslek liselerindeki tüm öğretmen ve öğrencilerimizle gurur duyuyorum”...

Yayınlanma:
“Meslek Liseleri İle Gurur Duyuyorum”

Meslek liselerinde dezenfektandan, maskeye, koruyucu kıyafetten, solunum cihazına kadar bir çok üretildiğii anlatan Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, “Meslek liselerindeki tüm öğretmen ve öğrencilerimizle gurur duyuyorum” dedi.

Meslek liselerinin kriz döneminde ürettiği maske, solunum cihazı, dezenfektan ürünlerine de dikkat çeken Geylan, “Meslek liselerimiz sahip olduğu kısıtlı imkan ve bütçelere rağmen göğsümüzü kabartan çalışmalara imza atıyorlar. Bütün öğretmen ve öğrencilerimizle gurur duyuyorum. Bu vesile ile meslek liselerimizin öneminin bir kez daha anlaşıldığını görüyoruz” dedi. Geylan şunları kaydetti: “Bilindiği gibi pandemi sürecinin başladığı andan itibaren meslek liselerinde dezenfektandan, maskeye, koruyucu kıyafetten, solunum cihazına kadar birçok ürün üretiliyor. Bu gayretlerinden dolayı meslek liselerinde görev yapan öğretmen ve çalışan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Meslek liseleri, milletimizin zor ve sıkıntı dönemlerinde neler başarabileceğini bir kez daha göstermiştir. Bu süreç mesleki eğitimin önemini bir kez daha etkili şekilde ortaya koymuştur. Önümüzdeki dönemde mesleki eğitim; teknolojik alt yapının iyileştirilmesi, üretim sektörünün ihtiyacı, eğitim ve istihdam ilişkisi bakımından yeniden ve ciddiyetle değerlendirilmelidir” (BSHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet