Obradovic’ten Teşekkür Mesajı

Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol-Fenerbahçe Beko karşılaşmasını değerlendiren FB Başantrenörü Zeljko Obradovic, Fenerbahçe oyuncularının Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol karşısında ikinci yarıda gösterdikleri...

Yayınlanma:
Obradovic’ten Teşekkür Mesajı

Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol-Fenerbahçe Beko karşılaşmasını değerlendiren FB Başantrenörü Zeljko Obradovic, Fenerbahçe oyuncularının Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol karşısında ikinci yarıda gösterdikleri reaksiyona dikkat çekti.

92-68’lik galibiyete ilişkin konuşan Obradovic, “İkici yarıda çok iyiydik ama ilk yarıda çok kötüydük. Enerjimiz yoktu, konsantre değildik, hücum açısından da kötüydük ve çok kolay sayı bulmalarını sağladık. Kesinlikle maçın seyrini değiştirdik ve hücum açısından maçı kontrol ettik. İkinci yarıda özellikle savunmamız çok iyiydi. Yeni bir oyuncumuz var ve ilk maçında bize çok katkıda bulundu. Ama biz her zaman takımı düşünüyoruz ve oyuncularımı ikinci yarıda gösterdikleri reaksiyondan dolayı tebrik ederim. Yine programımız zor. Yarın antrenmanımız var ve 1 Ocak’ta Atina’ya yolculuğumuz var. Olympiakos’a karşı çok zor olan bir maç oynayacağız. Herkese yeni yılda sağlık ve barış diliyorum; bütün yıl boyunca bize verdikleri destek için de teşekkür ederim.” dedi. (BSHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet