Oda Başkanlarını tebrik etti

Güney, Oda Başkanlarını tebrik etti.Güney, Geçtiğimiz ay oda seçimlerini gerçekleştiren Alanya’daki 7 Sivil Toplum Kuruluşu’nun başkan ve yönetimine başarılar diledi.Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin...

Yayınlanma:
Oda Başkanlarını tebrik etti

Güney, Oda Başkanlarını tebrik etti.

Güney, Geçtiğimiz ay oda seçimlerini gerçekleştiren Alanya’daki 7 Sivil Toplum Kuruluşu’nun başkan ve yönetimine başarılar diledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Ocak ayı içinde genel kurullarını gerçekleştiren 7 Sivil Toplum Kuruluşunu tek tek ziyaret etti. Güney, Alanya Şube Müdürü İlyas Şirin, İtfaiye Müdürü Mehmet Oral ve Kırsal Alan Sorumlusu Arif Yeni de eşlik etti.

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Minibüsçüler Odası Başkanı Doğan Bacak, Otelciler ve Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Velittin Yenialp, Elektrikçiler Odası Başkanı İlyas Bayır, Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Alataş ve Metal İşleri Odası Başkanı Kerim Taş’ı makamlarında ziyaret ederek, oda başkanlığına seçilmelerinden dolayı tebrik etti. Ziyaretlerde, Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’da yaptığı yatırımlar ve yapacağı yatırımlar ile esnaf odalarının istek ve talepleri konusunda karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “ Alanya’daki STK’ların çoğu genel kurullarını gerçekleştirdi. Başkanlığa ve yönetime seçilen arkadaşlarımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Oldukça verimli ve güzel bir ziyaret oldu. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da STK’larla işbirliği içinde Alanya’mıza daha güzel hizmetler getirmek için çalışacağız “ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet