Oda bütçesini kullanmayacağız

ALTSO’DA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI04 Nisan seçimleri sonrasında oluşan Altso Yönetim Kurulu bugün ilk toplantısını gerçekleştirdi. Görev dağılımının yapıldığı ilk toplantıda Başkanımız Şahin, başkan yardımcılıklarına...

Yayınlanma:
Oda bütçesini kullanmayacağız

ALTSO’DA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

04 Nisan seçimleri sonrasında oluşan Altso Yönetim Kurulu bugün ilk toplantısını gerçekleştirdi. Görev dağılımının yapıldığı ilk toplantıda Başkanımız Şahin, başkan yardımcılıklarına Ali Kamburoğlu ve Fatma Taşpınar'ın, sayman üyeliğe de Hasan Parmaksızoğlu'nun oy birliği ile seçildiğini açıkladı.

ODA TARİHİNDE BİR İLK DAHA

Oda tarihinde geçtiğimiz dönem ilk kez bir bayan yönetim kurulu üyesine yer veren Başkanımız Şahin, yeni dönemde de İş Kadını Fatma Taşpınar'ın yönetim kurulu başkan yardımcılığına getirtilerek yeni bir ilke daha imza atıldığını açıkladı.

ŞAHİN ”YÖNETİM HARCAMALARINDA ODA BÜTÇESİNİ BU DÖNEM DE KULLANILMAYACAK”

Öte yandan toplantının sonrasında açıklamalarına devam eden Başkanımız Mehmet Şahin, geçtiğimiz dönem göreve geldiklerinde yaptıkları gibi bu dönemde de yönetim kurulu üyelerinin kanuni hakları olduğu halde oda bütçesini seyahat ve benzeri giderlerde kullanmayacağına dikkat çekti. Şahin açıklamasında; Biz 2013 Haziran ayında göreve geldiğimizde de yönetim kurulunda karar aldığımız gibi bu dönemde de kanunen hakkımız olduğu halde yönetim kurulu üyelerimiz ve ben seyahatlerde veya başka oda faaliyet alanlarında oda bütçesini kullanmayacağız. Yol, seyahat ve benzeri masraflarıben ve yönetim kurulu üyelerim kendi ceplerinden karşılayacaklar. Bunu uygulamayı 2013 de biz başlattık bundan sonra da geleneksel hale gelmesini umut ediyoruz” dedi.

ÇAVUŞOĞLU VE HİSARCIKLIOĞLU’NA ZİYARET

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin ayrıca yarın yönetim olarak Ankara’da olacaklarını ve burada Alanya’mızın gururu Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaretler yapacaklarını söyledi.

Bakan Çavuşoğlu’nun seçimlerin hemen ardından kendilerine yaptığı tebrik ziyaretini hatırlatan Şahin, “Biz de Sayın Bakanımıza görev dağılımı yapar yapmaz iade-i ziyaret yapmayı uygun gördük. Sağolsun biz kendisine proje götürdük, han istedik, hanı yaptı, yanında hamam da yaptı. Yeni dönemde de kendisinin kaptanlığında birçok projeyi hayata geçirmek istiyoruz. Bu ziyaretin ardından TOBB Başkanımızı da ziyaret edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet