Önceliğimiz Alanya’ya hizmet

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Ak Parti Alanya Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz İçmen ve yönetim kurulunu ağırladı.Ak Parti yeni gençlik kollarını makamında ağırlayan Güney ile Ak Partili...

Yayınlanma:
Önceliğimiz Alanya’ya hizmet

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Ak Parti Alanya Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz İçmen ve yönetim kurulunu ağırladı.

Ak Parti yeni gençlik kollarını makamında ağırlayan Güney ile Ak Partili gençler arasında oldukça samimi bir ortamda geçen ziyaret sırasında Alanya’daki çalışmalar ele alındı. Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz İçmen ve ekibine görevinde başarılar dileyen Güney, “ Büyükşehir olarak Alanya’da 4 yılımıza giriyoruz. Bir yıl süren yapılanma ve sorunların tespiti çalışmalarının ardından üç yıldır Alanya’nın kanayan yarası haline gelen bir çok sorunu çözdük. Hal, katı atık, çevre yolu ve köprülü kavşaklar, cadde ve bulvarların güzelleştirilmesi, su, kanalizasyon alt ve üst yapı çalışmaları, sosyal hizmetler başta olmak üzere 102 mahallemize bugüne kadar yaklaşık 450 milyon liralık yatırım yaptık. Büyük yatırımların yapımı devam ediyor. Bu süreçte siz gençlerinde desteğiyle Alanyamıza daha bir çok hizmet kazandıracağız “ dedi.

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz İçmen de “ bugüne kadar hem devlet hem de belediye olarak Alanyamıza çok önemli yatırımlar gerçekleştirildi. Bunlara yenilerinin eklenmesi konusunda işbirliği içinde çalışacağız “ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet