ÖSYM Temsilcilerinin Ulaşım ve Konaklama Sorunu Çözüldü

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan; 19.06.2020 tarihinde ÖSYM Başkanlığı’na, YKS’de ÖSYM temsilcisi olarak atanan öğretim üyelerinin ve diğer görevlilerin görev yeri ulaşımında birtakım sorunlar yaşandığını...

Yayınlanma:
ÖSYM Temsilcilerinin Ulaşım ve Konaklama Sorunu Çözüldü

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan; 19.06.2020 tarihinde ÖSYM Başkanlığı’na, YKS’de ÖSYM temsilcisi olarak atanan öğretim üyelerinin ve diğer görevlilerin görev yeri ulaşımında birtakım sorunlar yaşandığını bildirerek, çalışanlara şahsi araç veya uçak gibi tercihli bir ulaşım imkânı sunulmasını talep etmişti.

Bunun ardından ÖSYM Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün’ün gerekli çalışmaları yaparak, bu sorunun çözümünü süratle sağlayacağı ifade edilmişti.

Türk Eğitim-Sen’in çabaları sonuç verdi. ÖSYM Başkanlığı gerekli düzenlemeleri yaparak, ÖSYM temsilcilerinin ulaşım ve konaklama sorununu çözdü.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, çalışanların makul talebine duyarsız kalmayan ve çözüm üreten ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün ve ÖSYM yönetimine teşekkür etti.

Genel Başkan Geylan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bu hafta yapılacak YKS’de görevli Yöre Dışı ÖSYM Temsilcilerinin uçak ile yapacakları seyahatlerinde seferlerin iptal olması nedeniyle yaşanan ulaşım ve konaklama problemi ciddi bir sorun oluşturmuştu.

Akademisyenlerimizin şahsi araçları ile seyahat etme ya da tercihli ulaşımları için ekonomik ve diğer tedbirlerin alınmasını ÖSYM Başkanı Sayın Halis Aygün’e iletmiştik. Akademisyenlerimizin bu haklı talebi karşılık bulmuş ve gerekli düzenleme yapılmıştır.

Çalışanların makul talebine olumlu yaklaşım sergileyerek yaşanabilecek sorunu önceden çözen Prof. Dr. Halis Aygün ve ÖSYM Yönetimine üyelerimiz ve akademisyenlerimiz adına teşekkür ederim. Bu sağduyu ve iyi niyetin bütün kurumlarımıza örnek olmasını diliyorum.” (BSHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet