Özel Beden Eğitimi

Özel Beden Eğitimi ve Spor Tesisleri Hedefi Sağlıklı Koşullarda En iyi Hizmet OlmalıAntalya ve İlçelerinde 152 toplam sayısıyla hizmet veren Özel Beden Eğitimi ve Spor Tesislerinin İş ve İşleyişleri hakkında bilgilendirme...

Yayınlanma:
Özel Beden Eğitimi

Özel Beden Eğitimi ve Spor Tesisleri Hedefi Sağlıklı Koşullarda En iyi Hizmet Olmalı

Antalya ve İlçelerinde 152 toplam sayısıyla hizmet veren Özel Beden Eğitimi ve Spor Tesislerinin İş ve İşleyişleri hakkında bilgilendirme toplantısı Antalya Spor Salonunda yapıldı.

Antalya Spor Salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.BurhanettinHacıcaferoğlu, AGSİM İşletmeler Şube Müdürü İzzet Tekeli, AGSİM Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Buğrahan Bozkurt, AGSİM Spor İlçe Müdürleri ve Özel Spor Beden Eğitimi Tesisleri işletmecileri katıldı.

Denetimler artıyor

Antalya ve ilçelerinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce kayıt altında çalışma izin belgesi verilen 152 Özel Beden Eğitimi Spor Tesisleri olduğunu belirten Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.BurhanettinHacıcaferoğlu, 4 ayda bir Genlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün denetim ekibiyle tesislerin ruhsatlandırılması ve kriterlere uygun hale getirilmesiyle amacında incelemelerde bulunduklarını söyledi. Ayrıca, Antalya ve İlçelerinde 152 toplam sayısıyla hizmet veren Özel Beden Eğitimi ve Spor Tesislerinin yanında çalışma izin belgesi olmadan tesisleri tespit ettiklerini çalışma düzenine uygun istenilen belgeleri hazırlamadıkları taktirinde bu yerlerin kapatılacağını ifade etti.

Yeni uygulama Spor Kart

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.BurhanettinHacıcaferoğlu, Özel Spor Beden Eğitimi Tesislerinde düzenli olarak spor yapan bireylerin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından tastik ve onaylı spor kart hazırlanacağını bu uygulama sayesinde düzenli olarak spor yapan kişilerin sayıları belirlenecek dedi.

Sporda Ergojenik ürünler sağlığı tehdit ediyor

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.BurhanettinHacıcaferoğlu, “WADA (Dünya Anti-Doping Ajansı World Anti-Doping Agency) yasaklılar listesinde yer alan Ergojenik ürünlerin sağlığa ve performansa zararlı etkileri olduğunu, Özel Spor Beden Eğitimi Tesislerinde bu ürünlerin satışına asla izin vermeyeceklerini” söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet