Petshop sahipleri eğitim sertifikaları aldılar

Petshop sahiplerine eğitim sertifikalarını başkan yücel verdiAlanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, Alanya Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Alanya Doğa Koruma Milli Parklar Şefliği ve Veteriner Hekimler Odası...

Yayınlanma:
Petshop sahipleri eğitim sertifikaları aldılar

Petshop sahiplerine eğitim sertifikalarını başkan yücel verdi

Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, Alanya Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Alanya Doğa Koruma Milli Parklar Şefliği ve Veteriner Hekimler Odası Alanya Temsilciliği iş birliğinde yapılan protokolle, Alanya’da ev ve süs hayvanı satışı ve üretimi için işyeri açmak isteyenler için 20-24 Kasım 2017 tarihlerinde düzenlenen eğitimi başarı ile tamamlayanlara eğitim sertifikaları verildi. Ayrıca yine aynı tarihlerde yapılan eğitim seminerine katılarak Yerel Hayvan Koruma Görevlisi olmaya hak kazanan vatandaşlarda kimlik kartlarını alarak yeleklerini giydi.

BU SERTİFİKAYA SAHİP OLANLAR RUHSAT ALABİLECEK

Ruhsat almak ve izin başvurusunda bulunmak için zorunlu olan bu Eğitim Sertifikası için düzenlenen eğitim programı Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünce rutin bir şekilde organize ediliyor. Bu sayede vatandaşların il merkezlerine gitmelerine gerek kalmadan işlemler için gerekli belgeleri temin etmeleri sağlanıyor. Organize edilen eğitim programına 7 kişi katılım sağlayarak başarı gösterdi. Eğitim Sertifikası almaya hak kazanan bu kursiyerlerin sertifikalarını Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel verdi. Bugün eğitim sertifikalarını alan 7 kişi söz konusu iş kollarında faaliyet yürütmek istedikleri zaman iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı başvurusunda bulunabilecekler.

2 VATANDAŞ YEREL HAYVAN KORUMA GÖREVLİSİ KİMLİKLERİNİ ALDI

Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından Yerel Hayvan Koruma Görevlisi olmak isteyen 2 kişi, 20-24 Kasım 2017 tarihlerinde düzenlenen eğitime katılarak Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Kimlik kartlarını aldı ve yeleklerini giydi. Katılımcılara kimlik kartlarını ve yeleklerini takdim eden Başkan Yücel; “Alanya’da hayvan dostu belediyeciliğin ön planda tutulması yönünde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu bağlamda bölgede sadece Merkez Belediyeler tarafından düzenlene gelen Yerel Hayvan Koruma Görevlisi eğitimini şehrimizde de düzenlemeye başladık. Eğitimini tamamlayan 2 vatandaşımız Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Kimlik kartlarını ve yeleklerini alarak kendi Mahallelerinde gönüllü katılım sağladılar. Eğitimlerini tamamlayarak başarı sağlayan kursiyerlerimizi tebrik eder, görevlerinde başarılar dilerim.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet