Polis Gününü Kutladı

Muratpaşa Kaymakamı ve Özel Çağlayan Koleji Öğrencileri Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Personelinin Polis Gününü KutladıTürk Polis Teşkilatının 173.Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle Muratpaşa Kaymakamı Sayın Sedat...

Yayınlanma:
Polis Gününü Kutladı

Muratpaşa Kaymakamı ve Özel Çağlayan Koleji Öğrencileri Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Personelinin Polis Gününü Kutladı

Türk Polis Teşkilatının 173.Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle Muratpaşa Kaymakamı Sayın Sedat Sırrı ARISOY, 10 Nisan günü Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek Polis Günü’nü kutlamışlardır.

Ziyaret zırasında İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polislerle sohbet eden Kaymakam ARISOY, halkımızın huzuru, devletimizin bütünlüğü için fedakarca hizmet eden emniyet teşkilatımızın 173’ncü kuruluş yıldönümünü kutlayarak, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmet ve minnetle anmış, tüm polislerimize aileleriyle birlikte sağlık, huzur ve başarı dolu bir ömür temenni etmişlerdir.

Muratpaşa İlçe Emniyet Müdür V. Bora AĞIRTICI, İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli personelin 10 Nisan Polis Günü’nü kutlayarak, Emniyet Teşkilatı olarak, devletimizin ve milletimizin hizmetinde olduklarını, onların huzuru, mutluluğu ve güveni için görev yaptıklarını asla unutmadan yollarına devam edeceklerini, önümüzdeki yıllarda da milletimizin bizlere duyduğu güveni zedelememek adına aynı gayreti göstereceklerini vurgulamışlardır.

11 Nisan Çarşamba günü Muratpaşa ilçesinde bulunan Özel Çağlayan Koleji öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte Türk Polis Teşkilatının 173.Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek Polis Günü’nü kutlamışlardır.

Ziyaret sırasında öğrencilerle sohbet eden İlçe Emniyet Müdür V. Bora AĞIRTICI, önce ailelerine sonra vatana, millete hayırlı evlatlar, topluma faydalı bireyler olmalarını vurgulayarak, polislik mesleği hakkında bilgiler vermişlerdir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet