Rusların Tarkan’ı Alanya standında

Rusya’da kapılarını açan Uluslararası MITT Moskova Turizm Fuarı’nda Alanya standını Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ziyaret etti. Alanya standını ziyaret eden bir başka isim Rusların Tarkan’ı Avraam Russo da objektiflere...

Yayınlanma:
Rusların Tarkan’ı Alanya standında

Rusya’da kapılarını açan Uluslararası MITT Moskova Turizm Fuarı’nda Alanya standını Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ziyaret etti. Alanya standını ziyaret eden bir başka isim Rusların Tarkan’ı Avraam Russo da objektiflere poz verdi.

RUSYA’DA 10-12 Mart arasında yapılan uluslararası turizm fuarı “Intourmarket Moskova”nın hemen ardından 13 Mart’da kapılarını açan Rusya’nın en büyük uluslararası turizm fuarı MITT Moskova’da özel yapım 50 metrekarelik büyük Alanya standı kuruldu. Fuar alanından bildiren Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, fuarın ilk günüyle ilgili büyük yoğunluk yaşandığının altını çizdi. “İlgi alaka en üst seviyede” diyen Dahaoğlu, “Alanya’dan çok sayıda acente ve otel temsilcisi Moskova’ya geldi. Tur operatör temsilcileri yıllardır bu fuara katıldıklarını fakat böylesine bir izdihamla ilk kez karşılaştıklarını söylediler. Hem kapıda hem de stantlarda uzun kuyruklar oluştu. Intourmarket’deki olumlu hava MITT Moskova’da yükselerek devam ediyor” dedi.

‘DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU ALANYA STANDINDA’

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya standını ziyaret eden en önemli isim oldu. Çavuşoğlu, burada görüşmeler yaparak Alanya’ya olan desteğini bir kez daha gösterdi. Ardından Alanya standına Rusların Tarkan’ı olarak bilinen ünlü isim Avraam Russo gelerek hem hayranlarıyla fotoğraf çektirdi hem de basın mensuplarına poz verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet