ŞAHİN SORUNLARI AKTARMAYA DEVAM EDİYOR

Covid 19 Salgını başladığından bu yana aralıksız olarak iş insanlarından gelen bölgesel talepleri TOBB ve ilgili bakanlıklara ileten ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Akdeniz’deki Oda/Borsa...

Yayınlanma:
ŞAHİN SORUNLARI AKTARMAYA DEVAM EDİYOR

Covid 19 Salgını başladığından bu yana aralıksız olarak iş insanlarından gelen bölgesel talepleri TOBB ve ilgili bakanlıklara ileten ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Akdeniz’deki Oda/Borsa başkanları ile de telekonferans yöntemi ile bir görüşme daha gerçekleştirdi.

Şahin görüşmede TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na sürecin Alanya’da geldiği son durum ve iş insanlarının güncellenen talepleri konusunda bilgi verdi. TOBB tarafından kendilerinin de talebi alınarak açıklanan Nefes Kredisi konusunda Hisarcıklıoğlu’na teşekkür eden Şahin, uygulamada yaşanan bazı sorunları da anlatarak destek istedi.

Sürecin başından bu yana bazı taleplerin gerçekleştiğini hatırlatan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, “ Can Suyu Kredisi ve Nefes Kredisi gibi taleplerimiz karşılandı. Bunun için size teşekkür ederim. Ayrıca yine talebimiz olan bankaların SGK ve Vergi dairesi Borcu Yoktur yazısının da artık istenmemesi sevindirici gelişmeler. Ancak güncellenen taleplerimizi sizlere iletmeye devam edeceğiz. Kredi başvurusu esnasında bankaların uygulamada zaman zaman bazı yanlışlara düştüğünü de görüyor ve uyarılarımızı yapıyoruz” dedi.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’da Şahin’in taleplerine ilişkin yaptığı açıklamada, “Uygulamadaki aksaklıklarla ilgili hemen gereken çalışmayı başlatıyorum. Nefes Kredisinin nasıl verileceği ve şartları belli. Bunların dışına çıkılmaması gerekiyor. Ayrıca Mehmet başkana teşekkür ediyorum. Sürekli bizleri gelişmeler konusunda bilgilendiriyor. Öneriler sunuyor” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet