Satranç Şampiyonasına Damga

Antalyalı Sporcular Satranç Şampiyonasına Damga VurduTürkiye Satranç Federasyonu'nun düzenlediği "Türkiye Küçükler, Yıldızlar ve Emektarlar Satranç Şampiyonası" Antalya’nın Kemer ilçesinde gerçekleştirildi.Türkiye'nin...

Yayınlanma:
Satranç Şampiyonasına Damga

Antalyalı Sporcular Satranç Şampiyonasına Damga Vurdu

Türkiye Satranç Federasyonu'nun düzenlediği "Türkiye Küçükler, Yıldızlar ve Emektarlar Satranç Şampiyonası" Antalya’nın Kemer ilçesinde gerçekleştirildi.

Türkiye'nin 81 ilinden 2 bin 870 sporcunun katıldığı "Türkiye Küçükler, Yıldızlar ve Emektarlar Satranç Şampiyonaları" 20-26 Ocak tarihleri arasında Antalya'da yapıldı.

Sporcu ve ailelerinin de katılımıyla 7 bin kişilik dev spor şölenine dönüşen şampiyona, 7 yaşından 70 yaşına kadar farklı yaş kategorilerindeki usta satranççıların şampiyonluk mücadelesine sahne oldu. Derece alan sporculara madalya verildi. Antalya adına yarışan 17 yaş kategorisinde yarışan Alperen Akdoğan Türkiye Şampiyonu olurken 16 yaş kızlarda ise Busenaz Koçyiğit Türkiye üçüncüsü oldu. Ayrıca, 21 sporcu milli takım havuzuna girmeyi başardı. Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, “Türkiye Küçükler, Yıldızlar ve Emektarlar Satranç Şampiyonasında” ilimizi başarıyla temsil eden sporcuları tebrik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet