Sosyal Kart 13 bin kişiyi aştı

Büyükşehir Belediyesi sosyo-ekonomik yönden dezavantajlı vatandaşlara 'Sosyal Kart' desteğini sürdürüyor. Antalya’nın dört bir yanında ihtiyaç sahiplerine dağıtılanSosyal Kart bugüne kadar toplam 13 binin üstünde kişiye...

Yayınlanma:
Sosyal Kart 13 bin kişiyi aştı

Büyükşehir Belediyesi sosyo-ekonomik yönden dezavantajlı vatandaşlara 'Sosyal Kart' desteğini sürdürüyor. Antalya’nın dört bir yanında ihtiyaç sahiplerine dağıtılanSosyal Kart bugüne kadar toplam 13 binin üstünde kişiye ulaştı.Vatandaşlar, sosyal kartla sadece market alışverişi yapmıyor elektrik ve su faturasına da ödüyor.

Büyükşehir Belediyesi, Başkan Menderes Türel’in en önemli sosyal projelerinden biri olan ‘Sosyal Kart’ ile Antalyalılara zor günlerinde destek olmaya devam ediyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekiplerinin Antalya’nın dört bir tarafında yürüttüğü titiz ve kapsamlı çalışmalar ile ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen dar gelirli ailelere destek veriliyor.

VEREN EL ALAN ELİ GÖRMÜYOR

Sosyal yardım başvuruları, vatandaşların adreslerinde meslek elemanları tarafından yapılan sosyal incelemelerle yerinde tespit ediliyor. Sağ elin verdiğini sol elin görmediği bir anlayışla hizmet veren proje ile vatandaşlar Sosyal Kart’a yüklenen bakiye ile

alışveriş yapabiliyor. 13 bin kişiye ulaşan Sosyal Kart ile dar gelirli ailelere gıda, temizlik, kırtasiye gibi alanlarda alışveriş imkanı sunuluyor.

FATURALAR DA ÖDENEBİLİYOR

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri, Sosyal Kart ile dar gelirli vatandaşların ihtiyacı olan temel ürünleri istediği marketlerden karşılayabildiği gibi elektrik ve su faturalarını da ödeyebildiklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet