Şuhut’ta Karla Mücadele Çalışmaları Devam Ediyor

Yurt genelinde etkili olan kar yağışının Şuhut’ta da etkili olmasıyla beraber Şuhut Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler vatandaşların mağdur olmamaları için 7/24 karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.Ana...

Yayınlanma:
Şuhut’ta Karla Mücadele Çalışmaları Devam Ediyor

Yurt genelinde etkili olan kar yağışının Şuhut’ta da etkili olmasıyla beraber Şuhut Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler vatandaşların mağdur olmamaları için 7/24 karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Ana arterlerin kapanmaması, vatandaşlarımızın kar sebebiyle mağduriyetlerinin oluşmaması, ulaşımda her hangi bir sorun meydana gelmemesi için kar küreme ve tuzlama çalışmalarına ara vermeden devam eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına 7/24 devam ediyor. Kar küreme ve buzlanma riski dolayısıyla tuzlama çalışmalarını yakından takip eden Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, “’Fen İşleri Müdürlüğümüz olarak ilçemizde yoğun kar yağışından dolayı hemşerilerimizin mağdur olmamaları için azami gayreti gönülden gösteriyoruz. Çalışmaları yakından takip ederek vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda organize olarak sorunları kısa sürede çözüyoruz. Çalışmalarımız şuanda ilçemizin dört bulvarında ekiplerimizin özverili çalışmalarıyla devam ediyor. Çalışmaları sürdüren ekiplerimize kolay gelsin diyor teşekkürlerimi ifade ediyorum” dedi. (BSHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet