Tefecilik Yapmak Suçlarından 8 Şüpheli Yakalandı

Alanya İlçesinde Çıkar Amaçlı suç Örgütü Kurmak ve Tefecilik Yapmak Suçlarından 8 Şüpheli Yakalandı

Yayınlanma:
Tefecilik Yapmak Suçlarından 8 Şüpheli Yakalandı

Alanya ilçesinde “Tefecilik Yapmak” suçu ile ilgili Alanya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar sonucunda;

(S.E.), (R.A.), (M.Y.) ve (A.E.) isimli şahısların “Tefecilik Yapmak” suçunu işledikleri tespit edilmiş, çalışmalar devam ederken Ş.D. isimli şahsın işletmiş olduğu işyerinin molotof atmak suretiyle yakılması ve maddi zarar verilmesi olayını şüphelilerden (S.E.)’nin talimatı ile (M.E.), (Y.G.) ve (İ.T.) isimli şahıslar tarafından gerçekleştiği ve şahısların birlikte hareket ederek liderliğini (S.E.) isimli şahsın yaptığı “Çıkar Amaçlı Silahlı Suç Örgütü” kurdukları ve bu kapsamda suç işledikleri değerlendirilmiştir.

Ayrıca yapılan çalışmalarda, (A.Y.) isimli şahsın da bahse konu suç örgütü ile birlikte hareket ettiği bahse konu örgüte finansman sağladığı ve örgütün faaliyetlerinden haberdar olduğu anlaşılmıştır.

Şüpheliler Alanya İlçe Emniyet Mürdürlüğü görevlilerince 16 Nisan günü yakalanmışlar, haklarında yapılan tahkikatın ardından 25 Nisan günü adli makamlara sevk edilmişlerdir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet